KVM0167
KVM0167

KV Kortrijk - Antwerp: overzicht

Vrijdagavond is het opnieuw zover! Voor de thuiswedstrijd tegen Antwerp zijn onze supporters opnieuw welkom in het Guldensporenstadion. Hoe zal alles opnieuw praktisch verlopen? Een overzicht:

23/09/2020
Stap 1
Stap 1

Hoe registreren als MyKVK-lid?

Enkel de supporters die een abonnement gekocht hebben, zijn vrijdagavond welkom in het Guldensporenstadion. Heb je een abonnement gekocht, maar nog niet geregistreerd als MyKVK-lid? Klik dan op deze rode knop. Dat is de eerste stap om de wedstrijd bij te wonen.

Heb je jou al geregistreerd voor de wedstrijd tegen RE Moeskroen? Dan mag je deze stap overslaan.

Hoe MyKVK-account aanmaken?
KVM0167
KVM0167

Ticket reserveren

De tweede stap is om een ticket voor vrijdag te reserveren. Om een plaatsje in het stadion te krijgen, moet je een stappenplan volgen. Dat stappenplan vind je via onderstaande rode knop. Als je dat tot een goed einde gebracht hebt, is jouw plaatsje (en die van jouw bubbel) voor vrijdag verzekerd. De loketten zullen voor alle duidelijkheid niet openen.

BELANGRIJK: Jouw abonnementskaart is geen toegangsticket! Enkel een E-ticket biedt toegang tot het stadion!

Reserveer hier jouw plaats voor #KVKANT!
Regels KV Kortrijk - RE Moeskroen

Kom jij zondag kijken naar JPL 5: KV Kortrijk - RE Moeskroen?🔺 Draag een mondmasker🔺 Volg het stadionplan🔺 Bewaar afstand en blijf zittenPraktische informatie zondag + stadionplan:www.kvk.be/nieuws/praktische-info-zondag/🔴⚪ #KVKREM #COYR

Geplaatst door KV Kortrijk op Vrijdag 11 september 2020

Maar hoe ziet de wedstrijddag voor een supporter eruit? Via onderstaande rode knop vind je alle praktische info in een notendop voor de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC. Bovendien vind je ook het stadionplan terug. Download dat plan gerust, zodat je altijd wat je moet doen in het stadion.

Stadionplan Covid19
Stadionplan Covid19

Waar ga ik het stadion binnen?

Het Guldensporenstadion is verdeeld in compartimenten van maximum 400 personen, die een volledig afgescheiden ruimte vormen. Elk compartiment is een eigen afgescheiden zone met een aparte in- en uitgang. In totaal zijn er zes ingangen, maar via welke ingang kom jij het stadion binnen? Via onderstaande rode knop vind je het antwoord.

Waar ga ik het stadion binnen?
2102 KVKGNK 52
2102 KVKGNK 52

Wat met drank en eten?

Ook de horeca is vrijdag opnieuw open. Drinken en eten is zeker mogelijk, al zijn er een aantal regels waarmee je rekening moet houden. Zo eet en drink je altijd op de eigen plaats en de horeca sluit 15 minuten voor affluiten. KVK raadt aan om de abonnementskaart op voorhand op te laden om vlot te kunnen betalen in het stadion. Dit kan via deze link: https://www.kvk.be/nieuws/laad-jouw-paycard-op/

Alle regels in verband met de horeca lees je via onderstaande rode knop.

Wat met drank en eten?
KVM8855
KVM8855

Neerzitten!

Ondanks de coronamaatregelen mag KVK elke tribune inzetten. De supporters kunnen dus de spelers van elke kant aanmoedigen. Vak I is onze iconische sfeertribune, maar ook deze tribune ziet er iets anders uit. In elke tribune moeten de supporters neerzitten. Ontdek het via onderstaande rode knop.

Sfeertribune is zittribune
KVM8910
KVM8910

Coronamaatregelen

Binnen het stadion gelden heel wat regels. Ook de hygiëne is voor KVK heel belangrijk. Er worden voldoende plaatsen voorzien om de handen te ontsmetten. Via onderstaande rode knop vind je alle regels nog eens op een rij.

Hoe en wat met supporters bij thuiswedstrijden?

Nog vragen?

Heb je tijdens de wedstrijd nog vragen? Aarzel dan zeker niet om onze KVK-hosts met rode T-shirts in het stadion aan te spreken!