KVM0167
KVM0167

Reserveer hier jouw plaats voor #KVKANT!

Vrijdag zien we elkaar terug! Twee weken na de thuisoverwinning tegen Moeskroen ontvangt KV Kortrijk vrijdagavond bekerwinnaar Royal Antwerp FC in het Guldensporenstadion, opnieuw mét supporters! Als lid van KV Kortrijk kan je nu jouw plaats in het stadion reserveren!

22/09/2020
KVM0167
KVM0167

Reserveren

Enkel onze leden krijgen vrijdag toegang tot het coronaproof stadion. Intussen kunnen zij vanaf nu hun plaats reserveren in het Guldensporenstadion. We raden leden aan om snel een plaats te reserveren.

KVM9743
KVM9743

Praktisch

Om een veilige afstand te behouden, is het aantal plaatsen in het Guldensporenstadion beperkt. Dat betekent dat je niet per se op jouw vaste plaats zal zitten, zoals dit op jouw abonnement staat.

 • Per abonnement kan je één plaats naar keuze reserveren. Met jouw abonnement moet je niet per se in de tribune zitten/staan die op jouw abonnementskaart staat.
 • Binnen jouw bubbel duid je een verantwoordelijke aan. Die verantwoordelijke legt de eigen plaats vast, maar ook die van de rest van de bubbel. Als je bij elkaar wil zitten, stel je iemand aan om de tickets te reserveren.
 • Voorafgaand aan de wedstrijd zal je een ticket doorgestuurd krijgen via mail met de toegewezen plaats (telkens 1 plaats tussen) en naam. Op dat ticket staat jouw plaats dus duidelijk vermeld. Gelieve die plaats ook effectief te respecteren. Loop niet rond en respecteer jouw zitplaats.
 • Een abonnementskaart geeft geen toegang tot het stadion!

Heb je geen mailadres? Kom dan naar het secretariaat. Daar zal je een E-ticket ontvangen. De openingsuren van het secretariaat vind je hier:

Het secretariaat is open!
WhatsApp Image 2020 09 09 At 13.14.52
WhatsApp Image 2020 09 09 At 13.14.52

Hoe reserveer ik mijn ticket?

Om een ticket in het stadion te kunnen reserveren, moet je jou eerst registreren als MyKVK-lid. Leden die dit de vorige keer (voor de wedstrijd tegen RE Moeskroen) reeds gedaan hebben, mogen deze stap overslaan. Wie zich niet registreert, kan geen ticket reserveren. Registreren kan via deze link: https://login.kvk.be/

Dit is het stappenplan om een ticket in het stadion te reserveren:

 1. Meld je aan als MyKVK-lid op de website.
 2. Klik op rode button “RESERVEER TICKETS” onderaan het stappenplan
 3. Klik op ‘Koop tickets’ bij de wedstrijd KV Kortrijk – Royal Antwerp FC.
 4. Je ziet een plan van het Guldensporenstadion.
 5. Je klikt op de tribune waarin je een ticket wil reserveren. Iemand die een abonnement in tribune 3 heeft, kan een ticket reserveren in tribune 2. Omgekeerd kan uiteraard ook.
 6. Je kiest het aantal tickets. Uiteraard kies je een ticket voor jezelf, maar we raden ook aan om een ticket te reserveren voor de rest van jouw bubbel. Wil je samenzitten met jouw bubbel? Kies dan één verantwoordelijke binnen jouw bubbel aan. Een bubbel bestaat uit maximaal vijf personen. Je kan dus ook maximaal vijf tickets bestellen. De verantwoordelijke reserveert alle tickets.
 7. Heb je het juiste aantal tickets gekozen? Voeg dan de tickets toe aan het winkelmandje.
 8. Het systeem kiest willekeurige plaatsen uit, jij kan de plaatsen in de tribune dus niet kiezen. Je kan enkel de tribune kiezen waarin je wilt zitten.
 9. Klik op ‘Ga verder’.
 10. Nu moet je jezelf (en de andere leden van de bubbel) registreren. Dat doe je door de naam, voornaam en e-mailadres van elk lid van de bubbel in te vullen.
 11. Linksonderaan voer je het klantnummer in. Dat nummer vind je terug op jouw abonnementskaart. Je voert het nummer in en drukt op ‘Pas toe’. Je doet dit voor elk lid van de bubbel, telkens op dezelfde manier. (Zie links op de foto.)
  Voorbeeld: Je hebt drie tickets, dan voer je drie verschillende klantnummers in en druk je elke keer op ‘Pas toe’.
 12. Als je het klantnummer toegepast hebt, verschijnt een bliksemschicht naast het bedrag (0,00 €) van jouw ticket.
 13. Is dat gelukt? Druk dan rechtsonderaan op ‘Update’.
 14. Druk op ‘Ga verder’.
 15. Druk op ‘Betaal’. Het bedrag bedraagt 0,00 euro.
 16. Je krijgt een handig overzicht van hoeveel tickets je gereserveerd hebt.
 17. Het aantal gereserveerde tickets wordt verstuurd naar jouw mailbox. Dat duurt maximaal 30 minuten.
 18. Je print de E-tickets af en neemt die tickets zondag mee naar de wedstrijd.
 19. Enkel het E-ticket is een geldig toegangsbewijs. Met jouw abonnementskaart geraak je niet binnen.
 20. Je neemt wel jouw abonnement mee om cashless te betalen in het stadion.
 21. Geniet van de wedstrijd!

Tot vrijdag in het Guldensporenstadion!

RESERVEER TICKETS