Ticketinfo

Voorverkoop

Indien u zeker wenst te zijn van uw plaats(en) in het Guldensporenstadion dan kan u uw ticket(s) aanschaffen tijdens de voorverkoop van iedere thuiswedstrijd. Je kan hiervoor terecht in het secretariaat in de Moorseelsestraat 111B, 8500 Kortrijk op volgende tijdstippen:

(*) Het secretariaat is open op zaterdag als er in datzelfde weekend op zaterdagavond of zondagavond een topwedstrijd wordt gespeeld. De topwedstrijden van KV Kortrijk zijn de thuiswedstrijden tegen RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik, Racing Genk, KAA Gent en SV Zulte Waregem. Indien een thuiswedstrijd op een weekdag wordt gespeeld, dan is het secretariaat tijdens de wedstrijddag open van 9 uur tot 12 uur en in de namiddag van 14 uur tot 16 uur. Het secretariaat is altijd gesloten op wettelijke feestdagen.

Online

U kan uw ticket(s) ook online bestellen via Ticketing Online. Deze service vind je hier. Let wel, het aantal tickets via Ticketing Online is beperkt. Indien er melding wordt gemaakt dat deze wedstrijd is ‘uitverkocht’ betekent dit niet dat er geen tickets meer beschikbaar zijn in het secretariaat. Aan het loket Anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd gaan de loketten aan het Guldensporenstadion open.Thuissupporters kunnen terecht in de Moorseelsestraat. Indien geen combi-regeling kunnen de bezoekende supporters hun ticket(s) kopen op wedstrijddag aan het loket in de Meensesteenweg.

Voor de topwedstrijden van KV Kortrijk tegen RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik, Racing Genk, KAA Gent en SV Zulte Waregem worden deze prijzen gehanteerd:

Informatie met betrekking tot bondskaarten en scheidsrechterskaarten kun je hier allemaal terugvinden.