MyKVKpagina
MyKVKpagina

MyKVK

Als (halfseizoen-)abonnee bij KV Kortrijk, word je automatisch een MyKVK-lid! Met dit MyKVK-lidmaatschap, exclusief voor (halfseizoen-)abonnees, word je meer dan ooit betrokken bij de werking van de club.

KVK AND 51 (1)
KVK-AND -51 (1)

MyKVK?

MyKVK is een exclusief lidmaatschap voor al onze (halfseizoen-)abonnees. Dit lidmaatschap is automatisch inbegrepen in het (halfseizoen-)abonnement.

Al onze (halfseizoen-)abonnees zullen in het seizoen 2023-2024 dus automatisch ook MyKVK-leden worden. Dit unieke lidmaatschap is in eerste instantie ook alleen voor hen voorbehouden.

Als club blijven we dit lidmaatschap ook evalueren. De resultaten van onze MyKVK-bevraging vind je hier. Zo kunnen we, samen met de MyKVK-leden, onze (halfseizoen-)abonnees, de volgende stappen van dit lidmaatschap uitzetten.

Het MyKVK-lidmaatschap zal in eerste instantie exclusief voorbehouden blijven voor (halfseizoen-)abonnees. Na verloop van tijd, als alle technische en praktische vraagstukken hiervoor opgelost zijn, zal dit MyKVK-lidmaatschap op een beperkte manier ook toegevoegd worden aan ticketingpakketten.

De visie van de club is om MyKVK op de lange termijn ook als afzonderlijk product voor iedereen beschikbaar te maken.

Wat is MyKVK nu?

Onze MyKVK-leden, onze (halfseizoen-)abonnees, genieten door hun MyKVK-lidmaatschap van 4 grote voordelen.

Zij krijgen extra kortingen in de fanshop, worden als eerste ingelicht over transfers, ontvangen exclusieve reportages en mogen mee beslissen in het beleid.

Voorbeelden MyKVK 2022-2023

  • Exclusieve content

Als MyKVK-lid kan je ook genieten van reportages, magazines en interviews die enkel beschikbaar zijn voor jou. Denk bijvoorbeeld aan het unieke Kerel Voor Het Leven-magazine over Kristof D’Haene.

  • Livestreams

Jij wil toch ook alle wedstrijden van KV Kortrijk volgen? Als MyKVK-lid kan dat! Via een livestream hoefde je ook niets te missen van de bekerwedstrijden op RWDM & OHL

  • Eindbeslissing

Als MyKVK-lid neem je de eindbeslissing over verschillende (beleidsmatige) onderwerpen. Zo mochten de leden o.a. over onderstaande onderwerpen beslissen:

– De compensatieregeling en de oprichting van het supportersfonds na corona
– Opwaardering Kouterplein met sfeerverlichting
– …

  • Deelname aan Werkgroep 19

Als MyKVK-lid kan je je kandidaat stellen om te zetelen in Werkgroep 19. Tijdens deze vergaderingen wordt er overlegd tussen de vertegenwoordigers van de supporters en het management van de club over verschillende beleidsonderwerpen. Geef je interesse door via info@kvk.be en misschien word jij wel geselecteerd!

  • Transfernieuws

De transferperiode is altijd spannend voor zowel de club als de supporters! Als MyKVK-lid kreeg je als eerste de onthulling van de nieuwe aanwinsten te zien. Herinner je je deze van Felipe Avenatti nog?

  • Merchandising

Afgelopen seizoen lieten we een uniek portret ontwerpen van Kristof D’Haene. Onze abonnees, onze MyKVK-leden, kregen voorrang om deze in huis te halen.

  • Verslagen Werkgroep 19

Uiteraard kunnen niet alle MyKVK-leden zetelen in Werkgroep 19. Maar we houden hen wel op de hoogte! Alle MyKVK-leden kunnen de verslagen van de vergaderingen met Werkgroep 19 lezen.

B4031348
B4031348

Wat is het verschil met een KVK-account?

Bij de aankoop van een ticket of sjaal vragen we om jouw gegevens in te vullen en een KVK-account aan te maken. Zo kunnen we je niet alleen de beste service aanbieden, maar kan jij ook makkelijk navigeren op onze site.

Laad makkelijk jouw paycard op, koop opnieuw een ticket en contacteer ons eenvoudiger.

Met het KVK-account heb je slechts 1 profiel voor al deze verschillende zaken en hoef je je niet steeds opnieuw in te loggen.

Het KVK-account kan iedereen aanmaken.

MyKVK-lid word je hier bovenop. Als (halfseizoen-)abonnee is het MyKVK-lidmaatschap dus automatisch gekoppeld aan je KVK-account en jouw gegevens. Zo heb jij wel toegang tot financiële voordelen en exclusieve content en mensen met enkel een KVK-account niet.

KvKSta 151
KvKSta_151

Hoe word je lid van MyKVK?

Bij de online aankoop van een (halfseizoen-)abonnement word je automatisch MyKVK-lid.

Ben je langsgeweest in ons secretariaat? Volg dan even de stappen hieronder.

Hoe MyKVK activeren?

Stap 1: Rechtsboven op de website zie je ‘aanmelden’, daar kan je je registreren.

Stap 2: Klik op “account aanmaken” en vul jouw gegevens in. Belangrijk hierbij is dat je hetzelfde e-mailadres invult als op het secretariaat.

Stap 3: Je ontvangt een bevestigingsmail, klik vervolgens op de knop ‘activeren’.

Stap 4: Proficiat! Je KVK-account is aangemaakt.

Stap 5: ’s Nachts wordt onze database bijgewerkt. Jouw (halfseizoen-)abonnement wordt, via je e-mailadres, gekoppeld aan jouw account. Je bent nu MyKVK-lid!

Was je vorig jaar of 2 seizoenen geleden abonnee? Log je dan gewoon in op de website. Dan is jouw account opnieuw geactiveerd.

Nog opmerkingen en/of vragen over het MyKVK-lidmaatschap? Laat het ons weten via info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

FAQ