Veelgestelde vragen - FAQ

ABONNEMENTEN 24-25

Wil je jouw abonnement vlot verlengen? Het stappenplan vind je hier.

Wil je vlot jouw abonnement aankopen? Het stappenplan vind je hier.

De prijzen blijven dit seizoen gelijk! Een volledig overzicht vind je hier per tribune.

Kies je als volwassene voor een abonnement in de familietribune? Dan kan je een gratis abonnement scoren voor jouw kind! 1 betalende volwassene en 1 gratis kind is een voordeel van 89 euro! Het familievoordeel kan enkel verzilverd worden op het secretariaat, niet online. Alle info vind je hier.

Hoe vroeger je jouw abonnement bemachtigt, hoe meer extra voordelen je als abonnee krijgt! Een volledig overzicht vind je hier.

Vrienden en Familie stelt je in staat om verschillende accounts aan elkaar te koppelen zodat je makkelijk meerdere abonnementen samen kunt afrekenen en zo ook verschillende plaatsten naast elkaar kunt selecteren.

Het stappenplan vind je hier.

Je vindt je accountnummer of mailadres terug in het ticketsysteem nadat je ingelogd bent.

Het stappenplan vind je hier.

Je kan je vragen kwijt in de chatbot in de ticketshop, via info@kvk.be of geef een seintje op 056 96 01 90.

Alle info vind je hier.

Voor de (halfseizoen-)abonnees 23/24 blijft hun plaats voor hen gereserveerd tot en met 24 juli, de woensdag voor de eerste thuiswedstrijd. Ook de basis-MyKVK-voordelen lopen door tot dan, de “early bird-extra’s” 23/24 vervallen op 10 juni 2024.

Bestel je online en kies je voor verzending, dan betaal je een verzendingskost per bestelling van 7,5 euro en versturen we je abonnement vanaf 1 juli. Je zal voor verzending kunnen kiezen tot en met 14 juli.

Ons 17de opeenvolgende seizoen in de Jupiler Pro League is er opnieuw één met 16 clubs. We frissen het competitieformat nog eens op. Alle info lees je hier.

De kalender voor het seizoen 2024/2025 kan je hier vinden.

Ben je al abonnee? Dan kan het consumptie-saldo op je huidige abonnement worden overgezet naar je nieuwe abonnement 2024-2025. Wij doen dit voor jou op ons secretariaat.

Geraak je niet meteen op ons secretariaat? Je zal ook nog steeds kunnen betalen met jouw oude abo-kaartje.

We blijven inzetten op de jeugd. Dit seizoen voorzien we opnieuw een speciaal tarief voor de clubs uit Groot-Kortrijk. Dat zijn KRC Bissegem, KSV Kortrijk, KFC Aalbeke, KDNS Heule, KFC Marke, Wikings Kortrijk en WS Bellegem.

Alle jeugdspelers tot en met 18 jaar en vrijwilligers van de clubs kunnen van een voordeeltarief van 89 euro genieten in de staan- en familietribune op vertoon van hun aansluitingsbrief in het secretariaat. Alle info lees je hier.

Als KVK willen we de meest toegankelijke club blijven. We voorzien daarom ook sociale tarieven via de UiTPAS. Al deze voordeeltarieven zijn in het secretariaat na te vragen, niet online. Een overzicht vind je voor de staan- & familietribune hier.

MyKVK

MyKVK is een exclusief lidmaatschap voor al onze abonnees. Dit lidmaatschap is automatisch inbegrepen in het abonnement.

Al onze abonnees zullen in het seizoen 2024-2025 dus automatisch ook MyKVK-leden worden. Dit unieke lidmaatschap is in eerste instantie ook alleen voor hen voorbehouden.

Onze MyKVK-leden, onze abonnees, genieten door hun MyKVK-lidmaatschap van 4 grote voordelen:

 • Exclusieve content
 • Beslissingsrecht
 • Voorrang
 • Kortingen

Meer dan ooit zal je betrokken worden bij de werking van onze club en zal je mee de toekomst bepalen. Benieuwd naar de voordelen en inhoud van MyKVK? Klik hier voor meer info.

Bij de online aankoop van een abonnement word je automatisch MyKVK-lid.

Ben je langsgeweest in ons secretariaat? Volg dan even de stappen hieronder.

Hoe MyKVK activeren?

Stap 1: Rechtsboven op de website zie je ‘aanmelden’, daar kan je je registreren.

Stap 2: Klik op “account aanmaken” en vul jouw gegevens in. Belangrijk hierbij is dat je hetzelfde e-mailadres invult als op het secretariaat.

Stap 3: Je ontvangt een bevestigingsmail, klik vervolgens op de knop ‘activeren’.

Stap 4: Proficiat! Je KVK-account is aangemaakt.

Stap 5: ’s Nachts wordt onze database bijgewerkt. Jouw abonnement wordt, via je e-mailadres, gekoppeld aan jouw account. Je bent nu MyKVK-lid!

Was je vorig jaar of 2 seizoenen geleden abonnee? Log je dan gewoon in op de website. Dan is jouw account opnieuw geactiveerd.

TICKETS

Zit je even vast in ons ticketing-systeem? Vaak komt het probleem doordat er 2 tickets op 1 naam staan in het winkelmandje. Sinds dit seizoen is het namelijk verplicht vanuit de Pro League dat ieder individueel ticket op 1 naam staat.

Hier leggen we uit hoe je dit kan doen.

 1. Surf naar tickets.kvk.be
 2. Kies een wedstrijd en reserveer jouw plaats(en) in Tribune 2 of 4
 3. Vul bij ‘identifier’ jouw e-mailadres in, zo voeg je een ticket toe op naam
  Opgelet: per ticket moet er een unieke identifier ingevuld worden.
 4. Kies het juiste kopertype: ‘Volwassene’ of ‘Kind -12’
 5. Vul rechtsonder jouw voucher code in
 6. Je ontvangt, na betaling, jouw e-ticket in je mailbox

Probeer je even in een andere internet-browser? Wij adviseren om te werken met Google Chrome of Firefox. Doe een nieuwe poging om je transactie af te ronden. Laat dan niet te veel tijd verstrijken als je op de betaalterminal zit. Probeer dit in één vlotte handeling af te ronden.

Ondervind je nog steeds problemen, neem dan even contact met ons secretariaat via info@kvk.be.

KVK Paycard

Neen! Je abonnement fungeert als én abonnement én KVK Paycard. Je kan dus perfect je geld opladen op je KVK-abonnement.

Je kan jouw paycard online opladen! Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
 2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
 3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
 4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% extra! Kocht je jouw abonnement 2024-2025 voor 15 juli, dan wordt dat 19%
 5. Klik vervolgens op ‘samenvatting’ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Wil je saldo’s samenvoegen? Dan moet je langskomen op het secretariaat tijdens de week.

Praktisch

Het secretariaat van KV Kortrijk bevindt zich in de Moorseelsestraat 111b, in Kortrijk. Het situeert zich rechtover parking Wembley. Je vindt het secretariaat links van het stadion, aangeduid door ‘ticket -en fanshop’.

Het secretariaat is elke werkdag open van 14u tot 17u30. Gewijzigde openingsuren worden meegedeeld via de website en de andere KVK-kanalen.

Dit is geen probleem. We blokkeren je verloren abonnement en voor € 5 krijg je een nieuw abonnement. Dit moet afgehaald worden in het secretariaat van KVK tijdens de openingsuren op vertoon van je identiteitskaart. Indien er nog geld op het verloren abonnement stond, kan dit overgezet worden op het nieuwe abonnement.

Het saldo op een KVK Paycard kan niet gerecupereerd worden en is dus verloren. Om dit te voorkomen raden we aan om je geld op je abonnement te zetten of om met je bankkaart te betalen.

Spreek de ticketsuppoosten die vooraan aan de toegangspoorten staan aan en zij zullen je verder helpen.

Daarna is het belangrijk dat je vóór de volgende thuiswedstrijd tijdens de openingsuren in het secretariaat langskomt om het probleem op te lossen. Het secretariaat is niét open op de wedstrijddag.