Supporters Guldensporenstadion
Supporters Guldensporenstadion

Stadion

Jouw eerste keer in het Guldensporenstadion? Dan zetten we je graag even op weg.

Het Guldensporenstadion kom je binnen via de hoofdingang op het adres Moorseelsestraat 111b. Via de Meensesteenweg betreden de bezoekers het stadion.

Parkeren kan in de omgeving van het stadion. De parking Wembley tegenover de ingang van het stadion is voorbehouden voor de business-klanten en pers.

Kom je met de fiets? Dan kan je jouw fiets veilig achterlaten op parking Wembley tegenover het stadion in de daarvoor voorziene fietstenstallingen.

Scan jouw ticket bij de toegangspoortjes om het stadion binnen te komen.

Nog geen tickets? Geen paniek! Bij de meeste wedstrijden kan je nog terecht aan de loketten naast de hoofdingang (de witte huisjes). Ook het infopunt vind je hier.

Eenmaal in het stadion kom je op het Kouterplein. Hier vind je ons themacafé De Kouter, kan je een hamburger & frietjes eten bij de kramen van Lebleu en bemachtig je de nieuwste KVK-gadgets & -merchandising in onze fanshop.

Heb je een plaatsje in de iconische staantribune? Loop dan gewoon het Kouterplein rechtdoor af. De staantribune ligt voor je. Aan beide zijden van de staantribune vind je ook nog onze chalets om de dorst ook tijdens de match vlot te kunnen lessen.

Met een ticket voor Tribune 3 moet je aan de linkerkant van de staantribune zijn als je het Kouterplein afloopt. Kocht je een ticket voor Tribune 1 of 4? Dan neem je de rechterkant van de staantribune, langs het oefenveld.

In Tribune 1 heb je VAK A & B en de seats & loges voor onze business-klanten. Onder de hoofdtribune heb je de Inofec Lounge en de Exclusive 19 waar onze business-klanten kunnen dineren en een glaasje drinken.

Neem je voor deze wedstrijd in Tribune 4 plaats? Loop dan onder de hoofdtribune door richting de familietribune. Onze vernieuwde familietribune is de ideale plaats om met het gezin naar het voetbal te komen. Onder de familietribune vind je de vernieuwde Sportsbar om vlot drank te kunnen halen. In de Sportsbar kunnen onze abonnees tot en met 12 jaar terecht in de KV Kidsclub, die vind je in de hoek van de Sportsbar richting Tribune 3. Daar organiseert ons KV Kids-team iedere wedstrijddag verschillende activiteiten voor de jongste fans.

Alle info over de KV KIDS vind je hier. 

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg dan onze FAQ, neem contact op via info@kvk.be of spreek een van onze medewerkers aan op de wedstrijd.

Heb je vragen of opmerkingen rond toegankelijkheid van het stadion voor personen met extra noden? Contacteer dan onze Disability Access OfficerBauwe Dezeure (bauwe.dezeure@kvk.be/0487/94.29.70)

Reglement van Inwendige Orde

Download het reglement van inwendige orde hier