KVM8855
KVM8855

Ook sfeertribune is nog steeds zittribune!

Supporters die neerzitten in onze sfeertribune. Het was misschien wel een vreemd zicht tijdens de wedstrijd tegen RE Moeskroen. Vrijdagavond tegen Antwerp zal dit opnieuw van toepassing zijn. Onze supporters moeten nog steeds neerzitten en voldoende afstand bewaren.

22/09/2020
KVM8855
KVM8855

Sfeertribune

De iconische staantribune – VAK I – van het Guldensporenstadion is normaal de drukst bevolkte tribune met een capaciteit van 3.650 toeschouwers. VAK I is onderverdeeld in twee volledig afgescheiden compartimenten met een eigen in- en uitgang, eigen drankstand, eigen sanitair en een eigen eetstand. Elke supporter krijgt een gemarkeerde en genummerde plaats. Dat staat op het E-ticket. Gelieve die plaats ook in te nemen en te respecteren!

We sensibiliseren de toeschouwers om statisch en sereen te supporteren in de tribune.

KVM8910
KVM8910

Neerzitten!

BELANGRIJK! Elke tribune is in deze coronatijden een zittribune. Ook onze staantribune is dus nog steeds een zittribune. KVK vraagt daarom aan de supporters in de sfeertribune om neer te zitten en niet recht te staan. Ondanks de coronamaatregelen is de club heel tevreden dat we beide tribunes achter doel toch kunnen inzetten.

KVM9743
KVM9743

Gematigd en sereen supporteren!

KVK hoopt dat elke supporter de regels respecteert, in eender welke tribune. Meer dan ooit zullen we onze supporters oproepen om op een gematigde en statische manier te supporteren. Spandoeken en tifo’s zijn uit den boze.

Wie de regels niet kan respecteren, krijgt helaas geen toegang tot het stadion. Die persoon riskeert bovendien een stadionverbod te krijgen vanuit de club. Daarnaast riskeert deze toeschouwer ook dat andere supporters de wedstrijden niet meer kunnen bijwonen, want dan bestaat de kans dat we beslissen om de tribune te sluiten.