2102 KVKGNK 52
2102 KVKGNK 52

Wat met drank en eten?

Vrijdagavond krijgt KV Kortrijk opnieuw live steun van onze supporters in het stadion. Ook de horeca zal openen, maar hoe zal dit praktisch verlopen?

09/09/2020
2102 KVKGNK 52
2102 KVKGNK 52

Horeca

De deuren gaan open vanaf een uur voor de aftrap. Binnen dit tijdslot van een uur kunnen de supporters binnenkomen. Om te genieten van de opwarming en de wedstrijd, kunnen de supporters natuurlijk iets drinken en eten.

Elke bubbel duidt een verantwoordelijke aan. Enkel die persoon zal zich kunnen verplaatsen naar de drank- en eetstanden. De anderen blijven op hun eigen plaats. Een KVK-host zal duidelijk maken aan de tribunes wanneer supporters drank kunnen halen, dit om rijvorming te vermijden.

De supporters kunnen hun kaart op voorhand opladen. Een MyKVK-lid krijgt bovendien 10% extra dranktegoed per oplaadbeurt van minstens 20 euro. Opladen kan via de link rechtsbovenaan op de hoofdpagina van KVK of via onderstaande link.

Opladen kaart

Eetstanden

Elk compartiment heeft zijn eigen eetstand. Een supporter moet zich dus nooit naar een ander compartiment verplaatsen. Respecteer ook te allen tijde het éénrichtingsverkeer in het stadion. Een supporter eet wel enkel op de eigen plaats.

Belangrijk: De horeca sluit 15 minuten voor affluiten. Een supporter kan dan niets meer bestellen.

Betaling: Betalen bij de eetstanden is zoals gewoonlijk of via Payconiq.

Drankstanden

Elk compartiment heeft zijn eigen drankstand. Een supporter moet zich dus nooit naar een ander compartiment verplaatsen. Respecteer ook te allen tijde het éénrichtingsverkeer in het stadion. Een supporter drinkt wel enkel op de eigen plaats.

Belangrijk: De horeca sluit 15 minuten voor affluiten. Een supporter kan dan niets meer bestellen.

Betaling: Betalen bij de drankstanden kan cashless (met de abonnementskaart) of met Bancontact.