MyKVK
MyKVK

Hoe MyKVK-account aanmaken?

KV Kortrijk lanceerde de langverwachte loginpagina van MyKVK, hier kunnen alle supporters een account aanmaken en abonnees zullen hier extra van profiteren!

09/09/2020
Stap 1
Stap 1

Hoe registreren?

Alle informatie omtrent wat MyKVK is kan je HIER vinden.

Via onderstaande button “Login MyKVK” zal je doorverwezen worden naar de loginpagina van het MyKVK-platform. Hier moet je jou registreren (= nieuw account aanmaken). Ook al had je al een account op ons ticketingplatform, toch moet je hier een nieuw account aanmaken op MyKVK.

Na het registreren zal je een mail ontvangen om jouw account te bevestigen (dit kan tot 1u duren). Check zeker ook eens jouw SPAM of ongewenste mails, de bevestigingsmail zou daar kunnen terechtkomen. Na 1 uur nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen? Neem contact op met ons via info@kvk.be

LOGIN MYKVK
Schermafbeelding 2020 09 09 Om 09.42.02
Schermafbeelding 2020 09 09 Om 09.42.02

MyKVK-account geactiveerd

Eenmaal jouw account geactiveerd is, is het belangrijk om al jouw gegevens correct in/aan te vullen bij het onderdeeltje “Update profiel“.

Eens jouw gegevens correct aangevuld gaan we verder naar onderdeel “Voorkeuren“:
Belangrijk om zeker Nieuwsbrief + Ticketing aan te vinken bij “Kies de manier waarop KVK je kan contacteren.”

 

Schermafbeelding 2020 09 09 Om 10.23.41
Schermafbeelding 2020 09 09 Om 10.23.41

Abonnement koppelen aan MyKVK-account

Bij onderdeel “Gekoppelde accounts” zal je jouw ticketingaccount (indien je dit hebt) kunnen koppelen door te klikken op de rode button “Tickets”.

Stappenplan:

  1. Klik op de rode button “Tickets”
  2. Je wordt doorverwezen naar onze ticketingwebsite, daar klik je op “Login”
    1. Heb je hetzelfde mailadres gebruikt om jou te registreren op MyKVK als jouw oud account op het ticketingplatform? Dan wordt jouw account direct gekoppeld en zie je een scherm met al jouw gegevens, hier klik je op “Save” en vervolgens “Laat Account Zien“. Het kan zijn dat je op de ticketingwebsite eerst op “Login” moet klikken vooraleer je jouw gegevens ziet.
    2. Heb je niet hetzelfde mailadres gebruikt om jouw te registreren op MyKVK als jouw ticketingaccount op het ticketingplatform? Dan vraagt het systeem om jouw oud-account te koppelen. Dit kan je doen door bij het invulbalkje jouw mailadres in te vullen van jouw bestaand mailadres in het ticketingsysteem. Vul dit in en klik op “Link Old Account“.
    3. Na het linken van jouw MyKVK-account en jouw ticketingaccount keer je terug naar de MyKVK-omgeving door op “mijn account” te klikken en vervolgens op de rode button “Laat Account Zien

Hieronder kan je een stappenplan vinden met foto’s.