MyKVKpagina
MyKVKpagina

MyKVK

Als abonnee bij KV Kortrijk, word je automatisch een MyKVK-lid! Met dit MyKVK-lidmaatschap, exclusief voor abonnees, word je meer dan ooit betrokken bij de werking van de club. Op die manier word je dus letterlijk deel van ons!

KVK AND 51 (1)
KVK-AND -51 (1)

Wat is MyKVK?

MyKVK is een exclusief lidmaatschap voor al onze abonnees. Dit lidmaatschap is automatisch inbegrepen in het abonnement. We spreken dus niet meer over abonnees, maar over leden van onze club!

Dankzij het MyKVK-lidmaatschap zullen jullie tijdens het seizoen tal van voordelen ontdekken op basis van de volgende 4 pijlers:

 1. unieke content
 2. exclusiviteit
 3. beslissingsrecht
 4. financiële voordelen.

Unieke content

Niet alle content is beschikbaar op onze sociale media kanalen, maar wel exclusief voor onze MyKVK-leden! Jij zal toegang hebben tot unieke content die jou meer dan ooit de werking en het beleid van de club achter de schermen toont. Kom meer te weten over de club via podcasts, reportages, een blik achter de schermen, livestreams en zoveel meer!

Exclusiviteit

Exclusieve duiding van een transfer door onze sportief directeur, livestreams van (oefen)wedstrijden, sneller exclusief nieuws, exclusieve merchandise,

Dit alles en nog zoveel meer zit exclusief bij jouw MyKVK-lidmaatschap!

Beslissingsrecht

De supporters zijn voor ons heel belangrijk. Zij bouwen mee aan de toekomst van de club … letterlijk! Jij mag, als MyKVK-lid, meebeslissen over heel wat onderwerpen zoals: het ontwerp van de wedstrijdshirts, de naam van onze podcast, beleving op wedstrijddag en zoveel meer! Wat wil jij nog zien bij KV Kortrijk?

Financiële voordelen

Je krijgt niet alleen meer content, exclusiviteit en beslissingsrecht, ook financiële voordelen! Bij iedere aankoop in onze webshop krijg je maar liefst 10% korting. Ook bij iedere oplading van jouw abonnement krijg je 10% extra dranktegoed (vanaf €20). Alleen maar voordelen dus!

Voorbeelden MyKVK 2020-2021

 • Exclusieve reportages

Als MyKVK-lid kan je ook genieten van reportages die enkel beschikbaar zijn voor jullie. Denk bijvoorbeeld aan de reportage over KVK-icoon Djamel Zidane. Hier vertelden o.a. ex-ploeggenoten, zijn broer en jeugdvrienden over het leven en de carrière van de Algerijnse dribbelaar.

 • Livestreams

Jij wil toch ook alle wedstrijden van KV Kortrijk volgen? Als MyKVK-lid kan dat! Via een livestream kunnen jullie ook de oefenwedstrijden van KV Kortrijk bekijken.

 • Transfernieuws

De transferperiode is altijd spannend voor zowel de club als de supporters! Als MyKVK-lid kreeg je als eerste de onthulling van de nieuwe aanwinsten te zien. Daarnaast gaf onze sportief directeur Rik Foulon ook duiding bij de keuze en type speler.

 • Project T4

Vanuit de club worden er verschillende initiatieven genomen. Denk bijvoorbeeld aan Project T4, waarbij de familietribune werd/wordt aangepakt en er binnen 3 keer zoveel ruimte zal voorzien worden als voorheen. Dit met een heuse sportsbar, een Hall of Fame, een tweede verdiep met horecaruimte en een gigantische Kidscorner. Onze MyKVK-leden kregen dit fantastisch nieuws als eerste te horen.

 • Verslagen Werkgroep 19

Uiteraard kunnen niet alle MyKVK-leden zetelen in Werkgroep 19. Maar we houden hen wel op de hoogte! Alle MyKVK-leden kunnen de verslagen van de vergaderingen met o.a. Werkgroep 19 lezen. Zowel een uitgetypt verslag als een begeleidende Powerpoint kunnen de MyKVK-leden raadplegen.

 • Radio Djamel

Nog voor alle andere supporters kunnen jullie luisteren naar de nieuwste aflevering van onze podcast ‘Radio Djamel’! In deze podcasts worden telkens nieuwe gasten uitgenodigd, zoals ex-kerel Glenn Verbauwhede, Kristof D’haene, leden van Werkgroep 19, algemeen manager Matthias Leterme enzovoort…

 • Kennismaking nieuwe voorzitter

Nog voor de pers onze voorzitter Ronny Verhelst mocht spreken gaf KV Kortrijk de voorrang aan de MyKVK-leden om in een exclusieve bijeenkomst kennis te maken met onze nieuwe voorzitter die zijn ambities uitsprak alsook antwoord bood op de vele vragen van de leden.

 • Eindbeslissing

Als MyKVK-lid nemen jullie de eindbeslissing over verschillende (beleidsmatige) onderwerpen. Vorig seizoen mochten de leden o.a. over de onderstaande onderwerpen beslissen:

– De kleur van het thuistenue (resultaat: rood)
– De naam van de nieuwe podcast (resultaat: Radio Djamel)
– De beloning voor het engagement van leden 2020-2021
– …

 • Deelname aan Werkgroep 19

Als MyKVK-lid kan je je kandidaat stellen om te zetelen in Werkgroep 19. Tijdens deze vergaderingen wordt er overlegd tussen de vertegenwoordigers van de supporters en het management van de club over verschillende beleidsonderwerpen. Misschien word jij wel geselecteerd!

KvKSta 151
KvKSta_151

Hoe word je lid van MyKVK?

Bij de aankoop van een abonnement word je automatisch een MyKVK-lid.

Hoe weet je dit zeker? 

Stap 1: Ga naar de KVK-website en klik rechtsboven op het MyKVK-logo

Stap 2: Log in op jouw KVK-account

Stap 3: Ga naar ‘Gekoppelde accounts’

Stap 4: Zie je jouw accountnummer staan? Indien ja, dan ben jij officieel MyKVK-lid! Indien nee, klik op de button ’tickets’ die je doorverwijst naar onze ticketingwebsite. Daar moet je jouw gegevens correct invullen en opslaan. Van zodra je dit gedaan hebt zal je jouw accountnummer zien staan bij ‘gekoppelde account’ in jouw MyKVK-profiel.

Nu ben je officieel een MyKVK-lid!

B4031348
B4031348

Waarom MyKVK?

KV Kortrijk weet dat de supporters een belangrijk deel zijn van de club. We willen ons nog meer profileren als een communityclub, waarbij supporters echt deel uitmaken van onze club en het beleid mee gaan bepalen! Daarom worden er verschillende initiatieven genomen. Ontdek hieronder enkele voorbeelden:

 • MyKVK-lidmaatschap

Met het MyKVK-verhaal willen we de kans geven aan de supporters om hun betrokkenheid en engagement met de club van hun hart te verhogen. Jullie zullen bij MyKVK centraal staan!

 • Werkgroep 19

Op het einde van het vorige seizoen lanceerden we, naar aanleiding van de compensatieregeling, Werkgroep 19 die bestaat uit enkele geselecteerde MyKVK-leden. Dit is een beleidsmatig overlegorgaan, waarbij geluisterd wordt naar de supporters. De komende jaren zal dit verder groeien en maken de MyKVK-leden kans om geselecteerd te worden.

 • SLO (Supporters Liaison Officer)

Sinds enkele jaren is dit de verbindingspersoon tussen supporters en het management van onze club. Tot op de dag van vandaag vervult Cederique Dujardin deze rol.

 • Team Fan Experience

Een werkgroep waarbij supporters organisatorische initiatieven nemen om de fanbeleving te verhogen. Op die manier willen we de fantastische sfeer in het Guldensporenstadion behouden en nog verbeteren.

De toekomst van MyKVK

Het uniek lidmaatschap zal de komende maanden en jaren evolueren. Een uniek medialandschap waar enkel en alleen leden deel van uit kunnen maken en kunnen genieten van de voordelen die het met zich meebrengt.

MyKVK is een proces die samen met de supporters verder zal groeien tot een groter geheel.