MyKVKpagina
MyKVKpagina

My KVK

Vanaf volgend seizoen ben je niet zomaar abonnee bij KV Kortrijk, maar word je lid van onze club! Een exclusief lidmaatschap enkel voor onze abonnees, waarmee je betrokken wordt bij de werking van de club. Nieuws die niemand anders krijgt, content enkel voor jou, voordelen in de fanshop en het cashless payment systeem, beslissingsrecht bij bepaalde topics en exclusiviteit.

MyKVK

MyKVK wordt actief vanaf augustus 2020

KvKSta 128
KvKSta_128

Jullie club, jullie lidmaatschap

KV Kortrijk zette de afgelopen seizoenen volop in op de betrokkenheid en samenwerking met supporters. Officieus zijn we al een tijdje een communityclub, een club waarbij supporters nauw betrokken worden bij de werking van onze club en gehoord worden.

Denk maar aan Team Fan Experience, een werkgroep waarbij supporters uitgenodigd worden om te brainstormen over bepaalde topics en mee richting te geven aan de toekomst van KV Kortrijk. Of de rol van de SLO (Supporters Liaison Officer), die sinds enkele jaren de verbindingspersoon is tussen supporters en het beleid van onze club. Dit zijn maar enkele van de vele initiatieven die we als club al ondernemen voor jullie.

Met MyKVK worden we nu ook officieel die communityclub, waarbij supporters echt deel uitmaken van onze club en het beleid mee gaan bepalen! Jullie zullen bij MyKVK centraal staan.

KVK AND 51 (1)
KVK-AND -51 (1)

Wat is MyKVK?

MyKVK is een exclusief lidmaatschap voor al onze abonnees. Koop je vanaf het seizoen 2020-2021 een abonnement bij KV Kortrijk dan word je automatisch lid van onze club. Vanaf volgend seizoen zullen we dus niet meer spreken van abonnees, maar van leden van onze club!

Jullie worden dankzij MyKVK officieel een lid van onze club en zullen tal van voordelen ervaren die verbonden zijn aan dit lidmaatschap. Dit lidmaatschap is automatisch inbegrepen in het abonnement.

Vanaf komend seizoen zul je geleidelijk aan de voordelen van dit lidmaatschap gaan ontdekken.

MyKVK Betrokkenheid
MyKVK_Betrokkenheid

Waarom MyKVK?

Na het seizoen 2019-2020 peilden wij bij onze abonnees wat hun reden was om een abonnement aan te kopen bij KV Kortrijk. Maar liefst 85% kocht een abonnement omdat ze zich betrokken voelen bij de club. Naast betrokkenheid speelt het financiële aspect en de zekerheid van een plaats in het stadion een grote rol.

Vanaf dit seizoen geven wij jou nog een extra reden om een abonnement te kopen. Met MyKVK krijg je exclusieve content van onze club die alleen abonnees, leden van de club, zullen kunnen zien.

PRM KVKRAFC038
PRM-KVKRAFC038

Hoe word je lid van MyKVK?

Wanneer je een abonnement koopt bij KV Kortrijk word je automatisch lid van de club en van MyKVK.

KV Kortrijk – Leuven : Yvan Santini Scoort Foto VDB / BART VANDENBROUCKE
KV Kortrijk – Leuven : Yvan Santini scoort foto VDB / BART VANDENBROUCKE

Alle voordelen van MyKVK?

  • Standaard 10% korting in de fanshop
  • Standaard 10% extra dranktegoed bij het opladen van je abonnement
  • Exclusieve content die enkel zichtbaar is voor MyKVK-leden
  • Inspraak op beslissingen bv. design wedstrijdshirts

Unieke content

Jij zal toegang hebben tot exclusieve content voor leden van MyKVK. Zoals: KVK Voetbaltalkshow, KVK Podcast, een blik achter de schermen, beslis mee over het design van het nieuwe wedstrijdshirt, transfernieuws bijvoorbeeld zal jij als eerste weten…

Financiële voordelen

Met MyKVK krijg je maar liefst 10% korting bij iedere aankoop op onze webshop. Ook bij het opladen van jouw abonnement krijg je 10% extra bij iedere oplading!

Exclusiviteit

Naast alle content op onze sociale media kan je via MyKVK nog meer te zien krijgen! Exclusieve content die enkel en alleen bestemd is voor MyKVK-leden.

Beslissingsrecht

Als communityclub geeft KV Kortrijk alle MyKVK-leden inspraak op bepaalde onderwerpen bv. het ontwerp van de wedstrijdshirts, matchday beleving, en zoveel meer.

De toekomst van MyKVK

Het uniek lidmaatschap zal de komende maanden en jaren evolueren. Een uniek medialandschap waar enkel en alleen leden deel van uit kunnen maken en kunnen genieten van de voordelen die het met zich meebrengt.

MyKVK is een proces die samen met de supporters mee zal groeien tot een groter geheel.