KV Kortrijk Tribune Foto VDB / BART VANDENBROUCKE
KV Kortrijk Tribune Foto VDB / BART VANDENBROUCKE

Waar ga ik het stadion binnen?

Vrijdag is het opnieuw zover! Onze supporters mogen voor de tweede keer een thuiswedstrijd van onze Kerels bijwonen. Het stadion bestaat uit maar liefst zes ingangen. Via welke ingang kom jij het stadion binnen?

10/09/2020

Zes ingangen

In totaal zijn er zes ingangen. Elk compartiment heeft zijn eigen in- en uitgang. Elke ingang heeft ook zijn eigen parkeermogelijkheid. Kom tijdig naar het stadion en vermijd lange wachtrijen aan de ingangen. Aan elke ingang kunnen supporters de handen ontsmetten. De deuren gaan open vanaf een uur voor de aftrap. Binnen dit tijdslot van een uur kunnen de supporters binnenkomen.

T1
T1

Tribune 1 (hoofdtribune)

Ingang: Tribune 1 is de hoofdtribune in het Guldensporenstadion. De supporters die in tribune 1 zitten, komen binnen via de Moorseelsestraat. De supporters in deze tribune komen vroeger aan, zodat er geen wachtrijen ontstaan in de Moorseelsestraat. Gelieve die regel ook te respecteren! De supporters gaan meteen naar hun eigen plaats.

Parking: Supporters die met de wagen naar de wedstrijd komen, kunnen hun auto best parkeren in de Moorseelsestraat aan de kant van de spoorweg richting Bissegem.

Kom je te voet naar het stadion? Respecteer dan alstublieft de regels en houd afstand.

T2
T2

Tribune 2 (vak I)

Ingang: Tribune 2 is onze iconische staantribune, vak I. Tribune 2 is opgedeeld in twee compartimenten. Supporters die in tribune 2 staan, komen ook binnen via de Moorseelsestraat. Elk compartiment (A en B) in vak I heeft een eigen ingang, zodat we voldoende afstand kunnen bewaren. Ga dus via de juiste ingang naar binnen! De supporters gaan meteen naar hun eigen plaats.

Parking: Supporters uit compartiment A die met de wagen komen, kunnen hun auto best parkeren in de Moorseelsestraat aan de kant van de spoorweg richting Bissegem. Supporters uit compartiment B parkeren hun wagen best in de Moorseelsestraat richting Heule. Dat is in de buurt van de jeugdacademie van KV Kortrijk.

Kom je te voet naar het stadion? Respecteer dan alstublieft de regels en houd afstand.

T3
T3

Tribune 3

Ingang: Tribune 3 wordt volledig gebruikt om onze supporters te verwelkomen. Ook het uitvak wordt omgedoopt tot een thuisvak. In beide compartimenten (A en B) kunnen telkens 400 supporters plaatsnemen. Supporters in compartiment A van tribune 3 komen binnen via de parking van de Euroshop. Supporters in compartiment B (het oorspronkelijke uitvak) komen binnen via de ingang van de bezoekers in de Meensesteenweg. De supporters gaan meteen naar hun eigen plaats.

Parking: Supporters uit compartiment A die met de wagen komen, parkeren hun wagen best op de parking van de Euroshop. Dat ligt vlak naast het stadion. Mocht er geen plaats zijn, kunnen supporters de wagen parkeren in het centrum van Kortrijk. Supporters uit compartiment B (uitvak) parkeren hun wagen in de Meensesteenweg of in het centrum van Kortrijk.

Kom je te voet naar het stadion? Respecteer dan alstublieft de regels en houd afstand.

T4
T4

Tribune 4 (familietribune)

Ingang: Als laatste is ook tribune 4 opgedeeld in twee compartimenten: compartiment A en B. Beide compartimenten hebben een eigen ingang. Beide ingangen bevinden zich in de Meensesteenweg. De ingang van compartiment A bevindt zich net naast de ingang van het uitvak. De ingang van compartiment B bevindt zich aan de andere kant van tribune 4. De supporters gaan meteen naar hun eigen plaats.

Parking: Supporters uit compartiment A die met de wagen komen, kunnen hun auto best parkeren in de Meensesteenweg aan de kant van het rondpunt (richting Euroshop). Mocht er geen plaats zijn, kunnen de supporters hun auto kwijt in het centrum van Kortrijk. Supporters uit compartiment B parkeren hun wagen best in de Meensesteenweg richting Bissegem.

Kom je te voet naar het stadion? Respecteer dan alstublieft de regels en houd afstand.