SPK 0133

Visibiliteit

Adverteren bij KV Kortrijk is een unieke kans. Met onze diverse mogelijkheden bereikt u niet alleen onze duizenden supporters en zakelijke partners in het stadion, maar ook de duizenden fans die de wedstrijden vanuit thuis volgen. Ontdek nu onze exclusieve visibiliteitsformules en laat uw merk schitteren!

DSC 1503
DSC 1503

Ledboarding

Opteer voor zichtbaarheid op één of meerdere LED-schermen in het Guldensporenstadion en dat vanaf één minuut.

ALLE INFORMATIE
SPK 0147
SPK 0147

Vaste boarding

Vaste boarding is de ideale manier om jouw logo langs het veld te plaatsen, zichtbaar voor zowel stadionbezoekers als tv-kijkers. Het biedt een sterke lokale aanwezigheid en laat een onuitwisbare indruk achter bij onze fans, ongeacht je budget.

ALLE INFORMATIE
WED 5605
WED 5605

Pitch visibility

Laat uw merk schitteren op ons veld met pitch visibility. Uw logo opvallend zichtbaar langs de zijlijn, een indrukwekkende manier om voetbalpassie te omarmen en tv-kijkers te bereiken.

ALLE INFORMATIE

KVK Jeugdacademie

Interesse in onze mogelijkheden omtrent visibiliteit op onze jeugdacademie? Bekijk dan zeker onze brochure en ontdek alle mogelijke opties!

MEER INFO

SALESBROCHURE

Interesse in onze mogelijkheden omtrent visibiliteit en wil je meer weten over onze opties voor de rest van het seizoen? Bekijk dan zeker onze Halfseizoensbrochure!

MEER INFO