P1067611

Business Clubs

Nieuwjaarsreceptie 98 (2)
Nieuwjaarsreceptie 98 (2)

KVK Business Club

De KVK Business Club is een groep ondernemers en professionals die het platform KV Kortrijk gebruikt om het netwerk te versterken en uit te breiden. Vanuit de club worden voortdurend initiatieven genomen om het netwerk sterker te maken en verder uit te breiden. Ieder seizoen organiseren we verschillende exclusieve evenementen voor de leden van onze KVK Business Club en nodigen we ze uit voor onze andere netwerkevenementen.

P1067673
P1067673

Group Casier Executive Club

KV Kortrijk verenigt de dertig grootste partners in de Group Casier Executive Club en faciliteert de onderlinge samenwerking. Ieder seizoen worden er diverse evenementen georganiseerd die exclusief zijn voor deze netwerkclub. Tijdens deze evenementen treedt er een partner op als gastheer.

20
20

Ladies Club

Eén van onze grootste troeven is onze ligging. We bevinden ons in het epicentrum van ondernemend Vlaanderen. Nergens wordt er meer en beter ondernomen dan in Kortrijk. De tijd waarin het ondernemerschap vooral vanuit het mannelijke geslacht kwam behoort al even tot het verleden. Meer dan ooit kleuren vrouwelijke ondernemers het economisch landschap in de streek. Met de Kortrijk Ladies Club zijn we dan ook bijzonder trots om deze ondernemende vrouwen samen aan tafel te brengen en leuke activiteiten aan te bieden.

MEER INFO

Heeft u interesse in één van onze business clubs? Stuur een e-mail naar business@kvk.be, en ons salesteam neemt spoedig contact met u op.

E-MAIL