Spelersvoorstelling 101

Marketing

In 2018 werd wereldwijd bijna 70 miljard dollar besteed aan sportsponsoring. Dat is een stijging van bijna 50% ten opzichte van 2008. Experts voorspellen dat de stijgende trend zich ook in de komende jaren zal verderzetten. Er zijn wel twintig goeie redenen op te noemen waarom sportsponsoring en sportmarketing goeie investeringen zijn voor elk merk, hier zijn er alvast vier.

Nieuwjaarsreceptie 98 (2)
Nieuwjaarsreceptie 98 (2)

KVK Business Clubs

Bij KV Kortrijk geloven we in de kracht van connecties en partnerschappen. Daarom hebben we drie exclusieve Business Clubs opgericht die een platform bieden voor ondernemers en professionals om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen te groeien. Onze clubs zijn het kloppende hart van zakelijk Kortrijk en vormen de brug tussen voetbal, netwerken en plezier.

Meer info?
SPK 0052
SPK 0052

Activatiecampagne

KV Kortrijk heeft een fanbase met een gemiddelde leeftijd van 36,2jaar, de jongste in het Belgisch profvoetbal! Onze grootste troef is dat de fans erg nauw bij de club betrokken worden. Dit zorgt voor een sterke interactie tussen club en supporter. We werken nauw samen met de marketingteams van onze partners en zorgen voor een op maatgemaakte strategie.

Meer info?
DSC 9661 (1)
DSC 9661 (1)

Events

Ontdek wat KV Kortrijk te bieden heeft op het gebied van evenementen. Van onze levendige After Work Cup tot sponsorformules voor toernooien, en onze Kortrijk, Vrienden & Kommerce!

Meer info?
Achtergrond Logo
Achtergrond Logo

eSports

Ontdek het nieuwe tijdperk van adverteren bij KV Kortrijk met E-sports. Deze opkomende tak heeft marketing getransformeerd en biedt u de kans om in contact te komen met een wereldwijde en betrokken fanbase. Onze E-sports initiatieven brengen uw merk in het middelpunt van de digitale sportrevolutie, waardoor u uw zakelijke doelstellingen kunt bereiken en nieuwe klanten kunt aantrekken. Word partner van deze opwindende beweging en laat uw merk groeien.

Meer info?

SALESBROCHURE

Interesse in onze mogelijkheden omtrent marketing en wil je meer weten over onze opties voor het resterende seizoen? Bekijk dan zeker onze Halfseizoensbrochure!

MEER INFO