
Exclusive 19

Gastronomie op topniveau
Met een maximumcapaciteit van 200 couverts behoort onze Exclusive 19 tot één van de kleinste restaurants uit de Belgische hoogste voetbalklasse. Hierdoor hoeven we geen grootkeuken aan te bieden en kunnen we alles tot in de kleinste details verzorgen.
Onze eters worden 2u30 voor de start van de wedstrijd verwelkomd met een champagnereceptie. Vervolgens schuiven zij hun benen onder tafel voor de start van een gastronomisch vijfgangendiner. Onze huischef Pieterjan Rosseel haalt alles uit de kast, terwijl onze huissommelier Patrick Tahon voor de aangepaste wijnen zorgt.
U geniet van een all-in drankenformule tot 3 uur na de wedstrijd.

Onze huischef
Sinds 2018 bereidt chef Pieterjan Rosseel tweewekelijks een uitgebreid menu in het Guldensporenstadion. Hij studeerde af aan de hotelschool van Koksijde en leerde de kneepjes van het vak bij de Karmeliet en Le Bistrot D’Eygalières aan de zijde van Wout Bru.
Op gastronomisch vlak worden onze gasten echt wel verwend. Bovendien zorgt onze huissommelier Patrick Tahon van B&CO Fine Wines and Spirits elke wedstrijd voor aan het menu aangepaste wijnen.