OV KORT KV Kortrijk SV Zulte Waregem 20191019 0241

Exclusive 19

OV2 KV Kortrijk Vs Club Brugge 20200126 0079
OV2 KV Kortrijk Vs Club Brugge 20200126 0079

Gastronomie op topniveau

Met een maximumcapaciteit van 200 couverts behoort onze Exclusive 19 tot één van de kleinste restaurants uit de Belgische hoogste voetbalklasse. Hierdoor hoeven we geen grootkeuken aan te bieden en kunnen we alles tot in de kleinste details verzorgen.

Onze eters worden 2u30 voor de start van de wedstrijd verwelkomd met een champagnereceptie. Vervolgens schuiven zij hun benen onder tafel voor de start van een gastronomisch viergangendiner. Onze huischef Pieterjan Rosseel haalt alles uit de kast, terwijl onze huissommelier Patrick Tahon voor de aangepaste wijnen zorgt.

U geniet van een all-in drankenformule tot 3 uur na de wedstrijd.

Delicious Catering
Delicious Catering

Onze huischef

Sinds 2018 bereidt chef Pieterjan Rosseel tweewekelijks een uitgebreid menu in het Guldensporenstadion. Hij studeerde af aan de hotelschool van Koksijde en leerde de kneepjes van het vak bij de Karmeliet en Le Bistrot D’Eygalières aan de zijde van Wout Bru.

Op gastronomisch vlak worden onze gasten echt wel verwend. Bovendien zorgt onze huissommelier Patrick Tahon van B&CO Fine Wines and Spirits iedere thuiswedstrijd voor aan het menu aangepaste wijnen.

Connect & Dine

Dit is onze nieuwste hospitality formule in onze Exclusive 19.  Uw kans om te netwerken in stijl! Verbreed uw zakelijke horizon en ontmoet potentiële partners en investeerders. Mis deze unieke kans niet om te verbinden, te dineren en te genieten van de wedstrijd op een geheel nieuwe manier.

Ontdek het hier!

MEER INFO

Heeft u interesse om te dineren in onze Exclusive 19 of een andere hospitalityformule? Stuur een e-mail naar business@kvk.be, en ons salesteam neemt spoedig contact met u op.

E-MAIL