Ontwerp Zonder Titel 6 2
Ontwerp Zonder Titel 6 2

Moedig onze Kerels aan tijdens de Relegation Play-offs

De reguliere competitie zit erop. Onze Kerels wisten op de laatste speeldag drie gouden punten te pakken op Anderlecht. Na afgelopen weekend bereiden we ons voor op de Relegation Play-offs. Moedig onze Kerels in stijl aan, terwijl je geniet van unieke hospitality.

20/03/2024

In de Relegation Play-offs nemen we het op tegen RWDM, Eupen & Sporting Charleroi. De nummers 3 & 4 van deze groep, na 6 wedstrijden, degraderen, nummer 1 redt zich. Het nummer 2 speelt nog een barrageduel (heen & terug) tegen het nummer 3 uit de Challenger Pro League (die wordt bepaald na eigen play-offs) voor behoud of degradatie. De heenwedstrijd wordt op het veld van de CPL-club afgewerkt, de terugwedstrijd op het veld van de JPL-club.

Kocht je een (halfseizoen-)abonnement dit seizoen? Dan is de regeling voor de Play-offs voor jou heel eenvoudig. Alle thuiswedstrijden van de Relegation Play-offs zijn inbegrepen in jouw abonnement.

Heb je geen abonnement? Neem dan een mini-abo (3 wedstrijden) voor de Play-offs en mis geen enkele thuiswedstrijd van onze Kerels.

  • Exclusive 19: €450 incl. btw
  • Inofec Lounge: €225 incl. BTW

De losse ticketprijzen voor de resterende thuiswedstrijden zijn:

  • Exclusive 19: €200 incl. btw
  • Inofec Lounge: €100 incl. BTW

Vraag nu jouw losse tickets aan via deze link.

Het zullen cruciale weken worden voor onze Kerels. Uiteraard willen we met zoveel mogelijk supporters deze wedstrijden aanvatten. Vraag nu jouw mini-abo aan via onderstaande formulier en geniet van geweldige hospitality.

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
MINI ABO (3 wedstrijden)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.