Jupiler Pro League
Gepland
zondag 28 juli
Bekijk klassement
KV Kortrijk

Kortrijk vs Gent

16:00
KAA Gent

Ons aanbod

Op commercieel vlak willen we mensen samenbrengen en verbinden. We willen helpen met het creëren van opportuniteiten en de groei van iedere partner stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan de professionele uitdagingen en doelstellingen van onze partners dankzij ons netwerk en bereik.

OV KORT KV Kortrijk Mechelen 20190920 0009
OV KORT KV Kortrijk Mechelen 20190920 0009

B2B Hospitality

Dankzij de verschillende VIP-ruimtes die uitstekend zicht bieden op het veld kunnen we onze gasten in een authentieke en stijlvolle sfeer ontvangen. In iedere ruimte kunnen we met de hulp van onze vaste huiscateraars een aangepaste gastronomische ervaring aanbieden.

SPK 0147
SPK 0147

B2B Visibility

Geef uw merk een stevige boost dankzij de reclame in het Guldensporenstadion. Doorwinterde marketeers en brandmanagers moeten we het belang van herhaling al lang niet meer uitleggen. Door elke week uw merk in het stadion weer te geven, verhoogt u ongetwijfeld de naamsbekendheid van uw merk. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen kan u kiezen voor TV-gerichte of niet TV-gerichte reclame en vaste – of ledboarding.

OV2 KV Kortrijk Vs Club Brugge 20200126 0241
OV2 KV Kortrijk Vs Club Brugge 20200126 0241

B2B Marketing

Als professionele voetbalclub hebben wij ook aandacht voor de uitdagingen van de bedrijven rondom ons. De zoektocht naar nieuwe werknemers en het behouden van de eigen werknemers is een vraag waar steeds meer bedrijven een goed antwoord proberen op te vinden. Wij zetten onze communicatiekanalen, middelen en faciliteiten in om onze partners hierin te ondersteunen.

DOWNLOAD ONZE HALFSEIZOENSBROCHURE 2023-2024

Ontdek alles over de Business Seats, Hospitality en Visibiliteit mogelijkheden van KV Kortrijk.

DOWNLOAD