38BF5D21 3470 46A3 B756 BBA371C997C2 (1)

Matchday partner

Uw beste klanten uitnodigen voor een spectaculaire voetbalavond, een uitgebreid gastronomisch diner én uw merk in de kijker zetten: het kan als matchday partner.

7 Zonder Watermerk
7 Zonder Watermerk

Matchsponsor

Word de officiële matchsponsor en zet je bedrijf in de kijker tijdens een thuiswedstrijd van KV Kortrijk. Deze exclusieve kans biedt je exposure op onze ledbaording, ledwall en het intern tv-circuit. Als matchsponsor maak je deel uit van de KVK en laat je zien dat je betrokken bent bij ons team en onze fanbase. Als matchsponsor reserveren wij voor u een tafel van 10 personen in onze Exclusive 19.

E-MAIL
22
22

Matchbalschenker

Schitter op het grote podium van het Guldensporenstadion door de wedstrijdbal te schenken en de aftrap te geven. Dit is jouw kans om in de schijnwerpers te staan, terwijl je onze ploeg het veld op stuurt voor een onvergetelijke match. Bovendien, je steunt KVK en maakt deel uit van onze community, waar passie en betrokkenheid samenkomen. Wanneer u ervoor kiest om de matchbal te schenken, dan komt u met 4 of 6 personen aan tafel in onze Exclusive 19.

E-MAIL