KvKSta 154
KvKSta_154

Steun jouw club! “Meer dan ooit!”

Deze bijzondere tijden vragen om een bijzonder engagement. Covid-19 zorgt voor heel wat vragen en onduidelijkheden. Onze club zal zich moeten wapenen om de impact van Covid-19 te beperken.

Stronger Together” zal meer dan ooit het verschil maken in het komende seizoen. Als we ons samen geëngageerd tonen, dan zullen we het verschil maken!

We bieden jullie als club de mogelijkheid om te kiezen of jij een verhoogd engagement wil opnemen en mee het verschil wil maken. Indien je als abonnee een wedstrijd zou missen, omdat er voorzorgsmaatregelen opgelegd worden om met een beperkt aantal toeschouwers een wedstrijd af te werken, dan heb jij 2 keuzes bij het aankopen van jouw abonnement.

Kies jij ervoor om volgend seizoen mee het verschil te maken en onze club te steunen? Dit kan “meer dan ooit” met een verhoogd engagement en af te zien van een eventuele compensatie. Kies jij ervoor om dit engagement niet aan te gaan en toch in aanmerking te komen voor een eventuele compensatie. Dan bieden we jou als club hiervoor ook de mogelijkheid.

Jullie als leden van onze club kunnen hiervoor HET signaal geven naar de buitenwereld! Het is nu meer dan ooit aan jullie!

Corona zorgde ervoor dat onze competitie vorig seizoen abrupt tot een einde kwam. Ook voor volgend seizoen zal corona een grote impact kennen op onze club. De financiële gevolgen waren, net zoals in de rest van de economie, moeilijk te voorzien. Voor een voetbalclub, waar de inkomsten grotendeels uit ticketing en horeca komen, zal de impact helaas nog groter zijn. Maar toch kunnen we samen ervoor zorgen dat de impact tot een minimum herleid wordt en we samen de verdere sportieve- en extra sportieve uitbouw kunnen verderzetten.

Vandaag weten we nog niet met hoeveel publiek we de eerste wedstrijden zullen mogen afwerken. Het ziet ernaar uit dat we de eerste thuiswedstrijden sowieso met publiek zullen mogen spelen. We gaan ervan uit dat dit voor de eerste thuiswedstrijden in augustus (normaal zullen dit 2 thuiswedstrijden zijn) met beperkt publiek zal zijn.

Indien het toegelaten aantal toeschouwers kleiner is dan het aantal abonnees. Dan moeten we hierop voorbereid zijn. Indien abonnees door deze maatregelen een wedstrijd niet zouden kunnen bijwonen dan kunnen zij kiezen voor:

  1. een eventuele compensatie;
  2. ‘Meer dan ooit!’ voor een verhoogd engagement, door af te zien van een eventuele compensatie;

Er wordt een compensatie door de club voorzien, indien jullie een wedstrijd missen door coronamaatregelen. Tenzij jullie afzien van deze compensatie en meer dan ooit een front willen vormen en de impact van corona tot een minimum proberen te herleiden.

Jullie zullen volgend seizoen het verschil kunnen maken.

Intentie Huidige Abonnees
Intentie huidige abonnees

Intentie huidige abonnees

In de maand mei peilden we bij onze huidige abonnees naar hun intenties. De meerderheid, bijna 70%, van onze huidige abonnees zou kiezen om geen compensatie te krijgen als zij hiermee de club kunnen helpen.

KvKSta 128
KvKSta_128

Meer dan ooit samen tegen corona!

De impact van corona is overal voelbaar, maar voetbalclubs zullen deze impact des te meer voelen in het komende seizoen. Samen kunnen we een front vormen en deze impact tot een minimum herleiden.

Kies jij ervoor om meer dan ooit samen sterker te staan en met een verhoogd engagement de impact van corona zo klein mogelijk te houden? Dan kan jij bij aankoop van jouw abonnement voor deze optie kiezen. Bij afrekenen online of offline (in het secretariaat) vermeld je dan gewoon dat jij voor de “meer dan ooit-formule” kiest. Op deze manier zie jij af van een eventuele compensatie bij een gemiste wedstrijd door coronamaatregelen.

We proberen er jou wel enkele zaken voor in de plaats te geven! Zoals een uniek limited Edition abonnementskaartje, voorrang bij wedstrijden met een beperkt publiek,…