E0FHoYPX0AoFJ7j
E0FHoYPX0AoFJ7j

Verslag Werkgroep 19

Gisterenavond vond de allereerste meeting plaats van Werkgroep 19. Zo willen we in deze werkgroep een compensatieregeling voor de abonnees uitwerken en worden daarnaast nog vele andere zaken besproken.

29/04/2021
E0FHoYUXEAIJ26K
E0FHoYUXEAIJ26K

Geen vraag uit de weg

Wat met de compensatie voor de haast ongebruikte abonnementen van het aflopende seizoen, wat met het spelerspotentieel voor het komende seizoen, wat met het stadiondossier, het nieuwe oefencentrum waarover wordt gefluisterd en de rol van eigenaar Vincent Tan in dat alles? Al die vragen kwamen woensdagavond uitgebreid aan bod tijdens de eerste bijeenkomst van de Werkgroep 19 die door KV Kortrijk werd opgericht om na het coronaseizoen de band tussen club en supporters weer nauwer aan te halen.

Voorzitter Ronny Verhelst en algemeen manager Matthias Leterme antwoordden open en ongehinderd op de vele vragen en opmerkingen.

MyKVK-leden vinden een gedetailleerd verslag van de bijeenkomst met bijgevoegd een stapel interessante cijfers rond de sportieve en financiële werking van de club via onderstaande button.

Verslag