DSC 0134
DSC 0134

Het secretariaat is open!

Vrijdagavond speelt KV Kortrijk tegen Royal Antwerp FC in het Guldensporenstadion. Dat is de tweede thuiswedstrijd mét supporters. In aanloop van deze thuiswedstrijd zijn het secretariaat en de fanshop elke weekdag open!

21/09/2020
DSC 0134
DSC 0134

Elke weekdag open!

Het secretariaat en de fanshop zijn deze week van maandag tot en met donderdag open van 14u tot 17u30. Het secretariaat is donderdag ook open van 9u tot 12u. Op vrijdag is het secretariaat enkel in de voormiddag open van 9u tot 12u. In het weekend is het secretariaat niet open. Heb je nog geen abonnement? Aarzel zeker niet, want die eerste echte thuismatch tegen RE Moeskroen was de moeite! De Kerels krijgen bovendien een stevige duw in de rug om de drie punten te pakken. Wil je eerst eens proeven van een wedstrijd in coronatijden? Koop dan een ‘4 for more’-abonnement voor de eerstvolgende vier thuiswedstrijden. Nadien kan je snel en heel makkelijk overschakelen naar een volledig regulier abonnement. Een abonnement bij KVK biedt daarnaast heel wat voordelen! Ontdek die voordelen via deze link: https://www.kvk.be/nieuws/voordelen-abonnement/

Vrijdagavond ontvangt KVK bekerwinnaar Antwerp in het Guldensporenstadion. Nadien komt RSC Anderlecht op bezoek. Later trekken ook nog Beerschot en KV Oostende richting het Guldensporenstadion. Vier thuiswedstrijden die onze supporters niet mogen missen!

KOOP NU JOUW '4 FOR MORE'-ABONNEMENT