Supporters Guldensporenstadion
Supporters Guldensporenstadion

Voordelen abonnement

Vrijdag ontvangt KV Kortrijk opnieuw zijn supporters voor de thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC. Onze MyKVK-leden krijgen voorrang, maar wat zijn precies de voordelen als MyKVK-lid?

23/09/2020
Supporters Guldensporenstadion
Supporters Guldensporenstadion

Wat is MyKVK?

MyKVK is een exclusief lidmaatschap voor al onze abonnees. Koop je vanaf dit seizoen een abonnement bij KV Kortrijk, dan word je automatisch lid van onze club. Vanaf volgend seizoen zullen we dus niet meer spreken van abonnees, maar van leden van onze club!

Dankzij MyKVK word je officieel een lid van onze club en zul je tal van voordelen ervaren die verbonden zijn aan dit lidmaatschap. Dit lidmaatschap is automatisch inbegrepen in het abonnement.

Vanaf komend seizoen zul je geleidelijk aan de voordelen van dit lidmaatschap gaan ontdekken.

KVM8855
KVM8855

Voorrang

Ten eerste krijg je als MyKVK-lid voorrang bij de thuiswedstrijden. In tijden van corona krijg je altijd de voorkeur om de thuiswedstrijden van de Kerels live bij te wonen! Je bent zeker van jouw plaats in het Guldensporenstadion.

Met de thuiswedstrijden tegen Moeskroen, Antwerp en Anderlecht in het vooruitzicht is dat uiteraard heel mooi meegenomen! KVK biedt trouwens het voordeligste tarief aan voor een abonnement in de Jupiler Pro League.

DIR1812047676
DIR1812047676

Exclusiviteit

Vervolgens krijg je exclusieve content over onze club. Dat is dus content die enkel jij te zien zal krijgen. Je krijgt een exclusieve blik achter de schermen van onze rood-witte helden. Je ziet niet enkel wedstrijden en trainingen, maar krijgt ook beelden vanuit de kleedkamer, woonkamer en tal van andere plaatsen.

KVK streamt ook wedstrijden (oefenwedstrijden, bekerwedstrijden,…) die enkel jij te zien krijgt.

DIR1812262005
DIR1812262005

Primeur

Wil je als eerste het nieuws van onze club horen? Dan ben je als MyKVK-lid aan het juiste adres. KV Kortrijk bezorgt jou het unieke nieuws heet van de naald, nog voor het moment dat journalisten het nieuws weten en online zetten. Wil je graag weten wie de nieuwste transfer van onze Kerels is? Dat weet je, als lid, als eerste. Als dat niet fijn is!

Als MyKVK-lid krijg je beslissingsrecht binnen onze club. Bij bepaalde beslissingen word je belangrijk. De MyKVK-leden mochten afgelopen maand het design van de tenues bepalen. Ook bij andere beslissingen zal KVK jouw hulp vragen! In de toekomst zal jouw mening enkel belangrijker worden. Je wordt betrokken bij de werking van onze club. KV Kortrijk wil dat je deel uitmaakt van onze club.

0602 KVKANTPUB 29
0602 KVKANTPUB 29

Korting

Een MyKVK-lid krijgt ook heel wat financiële voordelen. Zo krijg je 10% korting in de fanshop. Daarnaast krijg je 10% extra dranktegoed bij het opladen van je abonnement. Als je graag 20 euro wil opladen, dan plaatsen wij 22 euro op jouw kaart.