D’haene Goal
D’haene Goal

Koop nu jouw '4 for more'-abonnement

Vanaf vandaag kunnen de supporters van KV Kortrijk een ‘4 for more’-abonnement kopen voor de topwedstrijden tegen Royal Antwerp FC, RSC Anderlecht, Beerschot en KV Oostende.

18/09/2020
D’haene Goal
D’haene Goal

Topwedstrijden!

Wat was het geweldig om onze supporters na meer dan zes maanden eindelijk nog eens te ontvangen in het Guldensporenstadion! Met de steun van onze supporters pakte KVK zijn eerste thuisoverwinning van het seizoen en pronkt het nu op een gedeelde derde plaats met 10 op 15. Gezien de omstandigheden kunnen enkel onze leden de thuiswedstrijden in het Guldensporenstadion bijwonen. Ook zij hebben genoten van die eerste echte thuiswedstrijd tegen RE Moeskroen.

KVK biedt nu de perfecte oplossing. Vanaf nu kunnen de supporters, naast een seizoensabonnement, een package deal, het zogenaamd ‘4 for more’-abonnement, aankopen voor de eerstvolgende vier thuiswedstrijden. Deze deal bevat enkel topwedstrijden! Eerst komt Royal Antwerp FC op bezoek. Onze Kerels zijn uit op revanche na de bekeruitschakeling in de halve finale van vorig seizoen. Nadien treft KV Kortrijk RSC Anderlecht in het Guldensporenstadion. Wie herinnert zich trouwens de prachtige 4-2-overwinning van vorig seizoen? In het weekend van 6 tot 8 november spelen onze Kerels thuis tegen seizoensrevelatie Beerschot. Als afsluiter van deze package deal neemt KVK het in een West-Vlaams duel thuis op tegen KV Oostende.

Prijzenkopie
Prijzenkopie

4 for more!

Dit ‘4 for more’-aanbod geldt enkel voor onze supporters die de afgelopen vier seizoenen een abonnement hadden, maar nu nog niet verlengd hebben. Bovendien kan je nadien, mits een opleg, vlekkeloos overschakelen naar een volwaardig regulier abonnement.

De prijzen voor deze package deal vind je hiernaast.

Wil je eerst eens proeven van een wedstrijd in tijden van corona? Dan is dit ‘4 for more’-abo dé perfecte oplossing. Een abonnement aankopen wil normaal zeggen dat je meteen MyKVK-lid wordt en heel wat (financiële) voordelen krijgt, maar met deze package deal ben je geen MyKVK-lid. Je krijgt enkel toegang tot de eerstvolgende vier thuiswedstrijden.

DSC 0134
DSC 0134

Secretariaat

Om een ‘4 for more’-abonnement aan te kopen, kunnen de supporters terecht in het secretariaat. Het secretariaat is elke weekdag open van 14u tot 17u30. Je kan ook altijd jouw abonnement online aankopen.

Het abonnement online aankopen kan via onderstaande rode knop.

KOOP HIER!