GJL 0832ac
GJL 0832ac

Eerste match G-voetbal in 2022

Het eerste G-voetbalweekend van 2022 is een feit. We mochten in Kortrijk op onze KVK Jeugdacademie de G-voetbalploeg van Racing Waregem verwelkomen voor een wedstrijd tegen onze Whites. De Reds namen het op tegen Club Roeselare.

12/01/2022
GJL 0161ac
GJL 0161ac

Komaan, Kerels!

Na een rustig begin bij beide wedstrijden kregen we twee pittige slotfases van de eerste helft. De Reds gingen rusten met een 2-1 voorsprong en de Whites met een 1-2 achterstand.

In de tweede helft konden de Reds hun betere spel bovenhalen en hun voorsprong uitbreiden. De wedstrijd eindigde met een 6-2-overwinning.

Racing Waregem was net een klasse te sterk voor onze Whites. In de tweede helft lieten ze zeer mooi voetbal zien en wonnen uiteindelijk hun wedstrijd met 2-6.

We kijken al uit naar 12 februari. Dan staat er opnieuw een dubbel voetbalweekend op de planning. We ontvangen twee ploegen van Mandel United die het op de jeugdterreinen van KV Kortrijk zullen opnemen tegen onze Reds en Whites.