DSC 0222
DSC 0222

Nieuwe aanwinst voor de Kerels

Als MyKVK-lid krijg je telkens als eerste het transfernieuws te horen vanop de club. Bekijk hieronder onze nieuwste aanwinst!

Dylan Mbayo Transfervisual
Dylan Mbayo Transfervisual

‘ACTIE VOORUIT’

Even voorstellen: Dylan Mbayo wordt in oktober 20 jaar. Hij is geboren in Frankrijk maar verhuisde snel met zijn ouders naar België en groeide op in het Waasland. Hij is Nederlandstalig en bezit de Belgische en de Congolese nationaliteit.

Hij speelde al in maart 2019 voor Sporting Lokeren zijn eerste wedstrijden in de Jupiler Pro League waar hij de jeugdreeksen doorliep. In september 2019 haalde AA Gent hem binnen met een contract voor drie jaar dat nog liep tot juni 2022.

Bij zijn aankomst in Gent zei Peter Verbeke, toen in dienst bij de Buffalo’s, in de media: “Dylan is een speler met prima snelheid en wendbaarheid, steeds de actie vooruit zoekend.”

“Dat klopt”, zegt KVK-sportief manager Rik Foulon. “Hij speelt verticaal, gaat voor de actie vooruit. Het is een aanvallend ingestelde speler. We zijn heel tevreden dat hij kiest voor KV Kortrijk. Hopelijk kan hij hier zijn carrière helemaal op de rails zetten.”

BV2B9063
BV2B9063

Exclusiefvoor MyKVK leden

Content van onze club, die alleen abonnees en/of leden van de club, kunnen zien.