KV Kids
KV Kids

KV Kids

De KV Kids zijn enorm populair bij KV Kortrijk. Het ledenaantal groeide in de voorbije 2 seizoen tot bijna 400 KV Kids. Ook in seizoen 2020 – 2021 gaat KVK door met de KV Kids en het familievoordeel in de Familietribune (Tribune 4).

Je kan in de KV Kidsclub terecht om te spelen met de kickertafel, te knutselen, op de foto gaan met enkele spelers of om iets te drinken.

Daarnaast worden er op geregelde basis door onze fantastische KV Kids vrijwilligers activiteiten georganiseerd voor de KV Kids. Ieder jaar is er een heuse Halloweenparty in tribune 4, een paaseierenraap, bezoek van de Sint en spelen we met de KV Kids een wedstrijd tegen de A-kern, op het eerste veld!

DSC 0376
DSC_0376

Wie is lid van de KV Kids Club?

Kinderen jonger dan 12 jaar (geboren na 1 januari 2007) met een abonnement op KV Kortrijk worden automatisch lid van de KV-Kids. Daarmee zijn alle kinderen jonger dan 12 jaar met een abonnement in elke tribune van het Guldensporenstadion lid van de KV Kids Club. De KV Kids Club organiseert op regelmatige basis activiteiten gedurende het voetbalseizoen, en dit zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen. Kortom, de KV Kids Club is de leukste club van het land! Je vindt de KV Kidsclub in de kantine onder tribune 4.

Familievoordeel
Familievoordeel

Praktische info

In tegenstelling tot andere jaren, is het niet meer nodig om je abonnement te laten knippen in de Kidsclub. Door het nieuwe Kidsabonnement, kunnen we automatisch zien of je op de wedstrijd was of niet. Dat maakt het dus nog leuker om naar de kidsclub te komen, er zal meer ruimte zijn om activiteiten te doen!

Tot binnenkort in de KV Kidscorner!

Mascotte Website Artikel
Mascotte-website-artikel

Seizoen 2020 - 2021

Ook in seizoen 2020 – 2021 gaan we er weer volop tegenaan met de KV Kids! Wat mag je allemaal verwachten?

 • oplopen met de A-kern in een thuiswedstrijd
 • Nieuwe versies van het KV Kidskrantje
 • Wedstrijd tegen de A-kern
 • Fotoshoots met ons lievelingsmascotte, het Kereltje
 • Sinterklaasbezoek
 • Halloweenparty
 • Nieuwjaarsreceptie
 • Bring a friend – je mag een vriend of vriendin meenemen naar een wedstrijd!
 • Leuke verrassingen

Twijfel niet langer en maak je lid van de leukste club van het land!

Voor wie?

De KV Kidsclub is toegankelijk voor ieder kind tot en met 12 jaar.

Waar vind je ons?

De KV Kidsclub is gesitueerd in de bar van tribune 4, aan de linkerkant. De bar vind je onder Tribune 4, de Familietribune.

Wanneer zijn we open?

De KV Kidsclub is steeds één uur voor aanvang van de wedstrijd open. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten die doorgaan op andere momenten dan wedstrijddagen.

Wat doen we?

 • De KV Kidsclub is een kinderclub binnen KV Kortrijk voor alle supporters tot en met 12 jaar. Iedereen is welkom in de KV Kidsclub, met of zonder abonnement!
 • De KV Kids zijn enorm populair bij KV Kortrijk. Ook in seizoen 2020 – 2021 gaat KVK door met de KV Kids en het familievoordeel in de Familietribune (Tribune 4).
 • Je kan in de KV Kidsclub terecht om te spelen met de kickertafel, te knutselen, op de foto gaan met enkele spelers of om iets te drinken.
 • Daarnaast worden er op geregelde basis door onze fantastische KV Kids vrijwilligers activiteiten georganiseerd voor de KV Kids. Ieder jaar is er een heuse Halloweenparty in tribune 4, een paaseierenraap, bezoek van de Sint en spelen we met de KV Kids een wedstrijd tegen de A-kern, op het eerste veld!