DSC 1503
DSC 1503

Tickets voor KVM in verkoop

In onze volgende thuiswedstrijd van het seizoen ontvangen we op zondag 26 november om 19u15 KV Mechelen in het Guldensporenstadion

26/11/2023

Zondag 26 november om 19u15 staat de volgende, belangrijke thuiswedstrijd op het programma. Dan ontvangen we KV Mechelen. De deuren gaan open om 17u45.

Kom onze Kerels aanmoedigen in het Guldensporenstadion en koop je tickets via deze link.

Een halfseizoenabonnement blijft uiteraard de voordeligste optie. Koop je abonnement via onderstaande link. En onze (halfseizoen-)abonnees kunnen tegen KV Mechelen ook al een vriend meenemen, lees verder hieronder.

Koop hier je abo
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETS

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor reguliere wedstrijden voor het seizoen 2023-2024:

VolwassenenKids (-12j.)
OnlineSecretariaat/LoketOnlineSecretariaat/Loket
Hoofdtribune€ 30,-€ 35,-€ 8,-€ 10,-
Staantribune€ 14,-€ 17,-€ 8,-€ 10,-
Tribune 3€ 20,-€ 25,-€ 8,-€ 10,-
Familietribune€ 17,-€ 20,-€ 8,-€ 10,-

* Het Kids-tarief is geldig voor kinderen tot en met 12 jaar.

Je kan je tickets op voorhand online kopen via onderstaande link of op het secretariaat. De openingsuren vind je hier. De loketten openen zondag om 17u45 de deuren.

Ticketacties gelden enkel online en in voorverkoop aan het secretariaat, niet aan de loketten.

Koop hier je tickets!
Bring A Friend KVKKVM 2324
Bring A Friend KVKKVM 2324

NEEM EEN VRIEND MEE EN KRIJG DRANK OP JOUW PAYCARD

Onze (halfseizoen-)abonnees zorgen tegen KV Mechelen mee voor de sfeer. Zij kunnen één of meerdere vrienden uitnodigen voor de wedstrijd.

Hun vriend of vriendin geniet dan van 8,5 euro korting op zijn of haar ticket. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen ze gratis meenemen. Per vriend of kind die ze uitnodigen, wordt, naast de korting op het ticket, ook nog eens 8,5 euro aan dranktegoed opgeladen op hun eigen abonnementskaartje.

Hoe gaat dit in z’n werk?

 1. Je logt in met het KVK-account dat aan jouw abonnement gekoppeld is in onze ticketshop.
 2. Klik op de match KV Kortrijk-KV Mechelen en kies een plaatsje.
 3. Vul de gegevens in van jouw vrienden om het ticket aan hun naam te koppelen. Dit is verplicht. Alle info lees je hier.
 4. Selecteer vervolgens het prijstype. Je zal eerst nog op het prijskaartje naast “voeg een korting toe” kunnen klikken rechtsonder en daar “ABO_BRING_A_FRIEND_KVM” aanklikken. De prijs wordt aangepast en je kan betalen.
 5. De e-tickets zullen binnen enkele seconden in jouw mailbox terechtkomen.

Deze ticketactie geldt enkel online en in voorverkoop op het secretariaat, niet aan de loketten op matchdag. Om alles goed te kunnen verwerken zal het dranktegoed op het abonnementskaartje verschijnen voor de thuiswedstrijd tegen Westerlo op 8 december. 

Nodig hier uit
Halfseizoen Website Vierkant
Halfseizoen Website Vierkant

HALFSEIZOENABO 23-24

Een halfseizoenabonnement blijft uiteraard de voordeligste optie om niets van het seizoen te moeten missen.

Altijd achter de ploeg. Altijd alles geven. Altijd een Kerel!

Koop hier je abo!

HAPPY 19

We zorgen ook nu weer voor Happy 19 in onze horeca.

Om 17u45 openen we de deuren van het stadion en vanaf 18u15 tot 18u34 kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

Zorg dat je er vroeg bij bent!

DJ

Kom zondag al meteen in de sfeer op het Kouterplein! DJ Never Mind zorgt voor de muziek.

BLACK FRIDAY WEEKEND IN FANSHOP

De eerste wedstrijdshirts voor de fanshop zijn geleverd. Deze eerste exemplaren zullen te koop zijn in de fanshop op het Kouterplein op matchdag! Voor een volwassene-maat betaal je 75 euro, voor een kinder-maat 65

In onze fanshop kan je ook de KERL-collectie vinden. Dit weekend is het Black Friday Weekend bij KVK! Zo scoor je grote kortingen in onze fanshop op die KERL-collectie. En die korting scoor je niet enkel vandaag, maar het hele weekend lang, tot en met zondag!

Op alle items uit die KERL-collectie scoor je een vaste korting van 15 euro! 

Shop hier

KV KIDS

We verwelkomen zondag uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match.

De lieve goede Sint kwam afgelopen weekend in België aan en brengt dit weekend een bezoek aan onze KV Kids-club!

HERBRUIKBARE BEKERS IN T4

Zondag maken we ook bij KVK de stapsgewijze overstap naar herbruikbare bekers in het Guldensporenstadion. In eerste instantie zal dit tegen KV Mechelen enkel in de Sportsbar onder de familietribune het geval zijn.

HOE GAAT HET SYSTEEM MET HERBRUIKBARE BEKERS IN ZIJN WERK?

 1. Ga naar de bar en bestel jouw pintjes. Per herbruikbare beker wordt een waarborg van 1,5 euroaangerekend.
 2. Is jouw beker leeg? Dan kan je jouw beker al meteen terugbrengen bij het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune) of meteen een nieuw pintje bestellen. Dan betaal je enkel de prijs van het pintje en geen nieuwe waarborg. Breng je bijvoorbeeld 3 bekers binnen aan de bar en bestel je 5 pintjes, dan wordt uiteraard wel nog 3 euro waarborg aangerekend voor die 2 extra pintjes met een beker. Bestel je bijvoorbeeld 3 pintjes en heb je 5 bekers zal je er slechts 3 kunnen inruilen en moet je er 2 naar het inzamelpunt brengen.
 3. Kom je langs op het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune)? Dan drukken we daar voor jou een QR-code af. Na het scannen van die QR-code kan je het waarborg-bedrag van de teruggebrachte bekers laten terugstorten op jouw rekening. Bekers kunnen tegen KV Mechelen dus enkel aan het inzamelpunt in de familietribune worden teruggebracht! Je kan de QR-code scannen tot 48u na de match.

ABONNEMENT AFHALEN

Heb je je halfseizoenabonnement online besteld? Haal het dan af op het secretariaat. De openingsuren vind je hier.

Geraak je echt niet op ons secretariaat? Geen paniek! Je abonnement zal klaarliggen aan het infopunt bij de loketten op matchdag vanaf 17u30.

TICKETS OP NAAM

Het is vanuit de Pro League verplicht dat ieder individueel ticket op 1 naam staat.

Zit je hierdoor even vast in ons ticketing-systeem? Hier helpen we je graag verder.

ID-controle

Het is vanuit de Pro League verplicht dat ieder individueel ticket op 1 naam staat.

Aan de ingang van het stadion zal er ID-controle zijn om te bekijken of iedereen met zijn of haar ticket binnenkomt in het stadion. Vergeet dus zeker je identiteitskaart niet voor een vlotte controle!

Positief supporteren

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

Onder het motto ‘positief supporteren’ maken we duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter dus positief mee en we maken er een sportief feest van!

PAYCARD

Je kan jouw paycard online opladen!
Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
 2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
 3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, rechtsboven op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
 4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% of 19% extra!
 5. Klik vervolgens op ‘samenvatting‘ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Door een technische storing, kan u het volledige saldo op uw kaart even niet online raadplegen. Van zodra u uw kaart op een kassa in het Guldensporenstadion legt, zal u het volledige saldo opnieuw kunnen zien.

Is iets niet meteen duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

PARKING

Parking Euro Shop is niet toegankelijk voor bezoekers van de wedstrijd.

VRAGEN?

Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Raadpleeg dan de FAQ hieronder of neem contact op met info@kvk.be

FAQ