Sinterklaas 3
Sinterklaas 3

De Sint komt naar de KV KIDS-club tegen KV Mechelen

Hij komt! Hij komt! De lieve goede Sint kwam afgelopen weekend in België aan en brengt dit weekend een bezoek aan onze KV Kids-club.

21/11/2023

Op zondag 26 november om 19u15 staat de volgende thuismatch van het seizoen tegen KV Mechelen op het programma. We verwelkomen dan uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match!

En zondag komt de Sint langs in de Kids-club! Hij kwam afgelopen weekend in België aan en brengt dit weekend een bezoek aan KVK.

Download jouw Kereltjes-tekening onderaan deze pagina en ontmoet de Sint op KVK! De Sint & pieten zullen uiteraard allerlei lekkers bijhebben.

O ja, en we hebben nog een extra verrassing in petto! Vergeet zeker je tekening niet, want we loten één van de tekeningen uit. De winnaar mag gratis 5 vriendjes meenemen naar 1 van de volgende thuiswedstrijden in de competitie naar keuze.

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je van ons een exclusieve verrassing!

Tot zondag!

Sinterklaas KV Kortrijk – 2
Sinterklaas KV Kortrijk – 2
Sinterklaas KV Kortrijk – 1
Sinterklaas KV Kortrijk – 1