WhatsApp Image 2022 09 10 At 4.07.28 PM
WhatsApp Image 2022 09 10 At 4.07.28 PM

Tickets voor Antwerp in verkoop

In onze volgende thuiswedstrijd ontvangen we op zondag 2 oktober om 18u30 ongeslagen leider Royal Antwerp FC in de competitie. 

12/09/2022

Zondag 2 oktober om 18u30 staat de volgende thuiswedstrijd op het programma. Dan ontvangen we de ongeslagen leider in de Jupiler Pro League, Antwerp.

Zorg dat je er niet alleen bij bent tegen Royal Antwerp FC, maar ook de rest van het seizoen en koop hieronder je abonnement!

Koop hier je abonnement!
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETS

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor topwedstrijden voor het seizoen 2022-2023:

VolwassenenKids (-12j.)
OnlineSecretariaat/LoketOnlineSecretariaat/Loket
Hoofdtribune€ 40,-€ 45,-€ 8,-€ 10,-
Staantribune€ 17,-€ 20,-€ 8,-€ 10,-
Tribune 3€ 25,-€ 30,-€ 8,-€ 10,-
Familietribune€ 22,-€ 25,-€ 8,-€ 10,-

* Het Kids-tarief is geldig voor kinderen geboren vanaf 1/01/2010.

Je kan je tickets online kopen via onderstaande link of op het secretariaat. De openingsuren vind je hier. Haast je, want we zitten al aan de laatste plaatsen in de familietribune!

De loketten zullen gesloten zijn op de dag van de wedstrijd.

Koop hier je tickets!

DJ

Zorg dat je er zondag vroeg bij bent! Op het Kouterplein zorgt DJ Nico De La Noche al vroeg voor de muziek.

Moedig onze Kerels al aan van bij de opwarming. De DJ verhuist op dat moment naar de spelerstunnel om samen voor de sfeer te zorgen.

HAPPY HOUR

En er zijn nog redenen om al vroeg naar het Guldensporenstadion af te zakken. Dit keer is er geen Happy 19, maar een volledige Happy Hour in onze horeca!

Vanaf 16u30 tot 17u30 kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

Je hoeft daarbij ook niets van de andere wedstrijden in de Jupiler Pro League te missen, want wij voorzien een groot scherm op het Kouterplein.

Partner Inbev voorziet ook een extra bar op het Kouterplein zodat iedereen snel van een pintje kan genieten.

Zorg dat je er vroeg bij bent!

POSTER PLOEGFOTO ABONNEES

De posters van de ploegfoto 2022-2023 zijn binnen! Al onze abonnees, onze MyKVK-leden, kunnen deze gratis, op vertoon van hun abonnement, komen oppikken in de fanshop op het Kouterplein na de wedstrijd.

Onze fanshop blijft speciaal langer open, tot een uur na de wedstrijd, tot 21u15.

FANSHOP

En ook in onze fanshop op het Kouterplein zijn er “batjes” te doen op wedstrijddagOp onze KERL-collectie geven we voordeelprijzen.

Een KERL-sweater heb je al aan 50 euro in plaats van 65 euro. In de kindermaten komt dit op 35 euro.

Een KERL-T-shirt neem je zaterdag mee voor 25 euro. In de kindermaten komt dit op 20 euro.

KV KIDS

Zondag is er ook weer van alles te beleven in de KV Kids-club. Maak je eigen KVK-tekening en er zijn nieuwe stickers voor in jouw magazine. Je kan dan ook een KVK-poster winnen met verschillende KVK-spelletjes: kicker-tafel, 3 op een rij, sjoelbak & ringspel!

Ontdek het volledige programma hier.

PRONOSTIEK MET REX PANELS

Voorspel de eindstand en maak kans op een schitterende prijs!

Ga op het Kouterplein zondag langs bij de stand van onze nieuwe partner Rex Panels en voorspel de juiste uitslag. De winnaar ontvangt een fantastische prijs.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Voor deze wedstrijd neemt de club uiteraard extra voorzorgsmaatregelen, die werden voorgelegd aan de Supportersfederatie.

Het zal enkel mogelijk zijn om een maximum van 4 tickets aan te kopen. De loketten gaan daarnaast niet open op de dag van de wedstrijd. Ook iemand die nog geen KVK-account had voor 1 september zal geen tickets kunnen kopen.

Deze tickets zullen ook op naam van 4 verschillende personen moeten geplaatst worden, zodat er een 1-op-1-relatie is tussen de houder van het ticket en het ticket zelf.

Een fan aan het secretariaat zal uiteraard ook maximum 4 tickets kunnen aankopen. Op het secretariaat zullen de identiteitskaart & de persoonsgegevens van de aankoper gevraagd worden. De gegevens van de aankoper en de gegevens van de personen die meekomen, moeten opgegeven worden. Dit geldt ook online.

Op de dag van de wedstrijd zullen er ook veiligheidsmaatregelen genomen worden. Zo zal er aan de ingang van het stadion ID-controle zijn om te bekijken of iedereen met zijn of haar ticket binnenkomt in het stadion. De poorten van het stadion openen om 16u30 zondag, zorg dus dat je er al vroeg bij bent en hou je ticket en identiteitskaart klaar voor een vlotte controle!

Kom dus zeker vroeg naar het Guldensporenstadion op zondag 2 oktober!

De club zet ook extra veiligheidspersoneel & privé-agenten inter ondersteuning van de stewards in alle vakken en heeft een protocol voor kleurvermenging uitgewerkt met de politie.

Iemand die uitbundig zou supporteren voor de bezoekende ploeg in de thuisvakken (en daarbij geen overtreding maakt op de voetbalwet, zoals een provocatie), wordt in eerste instantie aangesproken door een steward. Wordt dit opnieuw vastgesteld, dan wordt deze persoon via zijn identiteitskaart geïdentificeerd door de politie. Gaat het om een overtreding van de voetbalwet (zoals provoceren) of wordt voor de derde keer te uitbundig supporteren vastgesteld, dan wordt deze persoon door de politie uit het stadion gezet.

ABONNEMENT OF RED DEAL AFHALEN

Heb je je abonnement of “Red Deal” online besteld? Haal het dan af op het secretariaat. De openingsuren vind je hier.

Geraak je echt niet op ons secretariaat? Geen paniek! Je abonnement of “Red Deal” zal klaarliggen aan het infopunt bij de loketten op matchdag vanaf 15u30.

PAYCARD

Door de omzetting naar het nieuwe ticketingsysteem, kan – op dit moment – de paycard enkel offline worden opgeladen.

Dit kan op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

TICKETS VOOR DE ANDERE WEDSTRIJDEN

Ook voor de andere wedstrijden waarvan de definitieve datum is bekend gemaakt, met uitzondering van Zulte, zijn de tickets beschikbaar.

Na overleg met de politie zullen de tickets voor De Derby normaal gezien op 3 oktober beschikbaar worden gemaakt.

Koop hier je tickets voor de volgende thuiswedstrijden!