SPK 0029
SPK 0029

Programma KV Kids-club tegen Antwerp

Ook het weekend van 2 oktober staat er in de KV Kids-club in de familietribune weer van alles op het programma.

23/09/2022

Waren jullie er al bij in de vorige thuiswedstrijden? Hebben jullie het nieuwe KV Kids-magazine al? En verzamelden jullie de eerste stickers? Het nieuwe seizoen is begonnen, en dat doen we uiteraard graag samen met jullie, onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar.

We verwelkomen jullie opnieuw in onze KV Kids-club in de familietribune op zondag 2 oktober voor de wedstrijd tegen R. Antwerp FC om 18u30.

Want dan is er weer van alles te beleven in de KV Kids-club. Maak je eigen KVK-tekening en er zijn nieuwe stickers voor in jouw magazine. Je kan dan ook een KVK-poster winnen met verschillende KVK-spelletjes: kicker-tafel, 3 op een rij, sjoelbak & ringspel!

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je op het einde van het seizoen van ons nog een verrassing!

Tot dan! Samen wordt KVK nog leuker.

Komaan Veekaa!

Nog geen KV Kid?

Ben je nog geen abonnee en dus KV Kid? Geen paniek! Je kan nog steeds abonnee worden.

Kinderen tot en met 12 jaar (geldig voor kinderen geboren vanaf 1/01/2010) met een abonnement in de familietribune (89 euro) zullen automatisch lid worden van de KV Kidsclub dit seizoen!

En neem je een abonnement in de familietribune? Dan kan je gratis meekomen naar de wedstrijden met mama of papa door het familievoordeel! 1 betalende volwassene en 1 gratis kind is een voordeel van 89 euro!

Koop hier jullie abonnement!