DSC 0558
DSC 0558

Terugblik op zomermercato met Matthias Leterme & Rik Foulon

De transferperiode zit erop. Maar liefst 11 nieuwe spelers mochten we verwelkomen na deze mercato. Reden genoeg om even met onze algemeen manager Matthias Leterme en sportief manager Rik Foulon te praten.

03/09/2021
DSC 0001 (1)
DSC 0001 (1)

Onderlinge concurrentie verhogen

De namen van onze nieuwe Kerels zijn intussen al bekend en tijdens de oefenmatch tegen Club Brugge kwamen Torp en Alioui al meteen in actie. ‘We wilden in het aanvallende compartiment de onderlinge concurrentie verhogen’, aldus sportief manager Rik Foulon, ‘De strategie van deze mercato was dan ook de trainer en zijn staf alle middelen geven om hun plan voor dit seizoen te kunnen verwezenlijken.’

DSC 0280
DSC 0280

Een dubbeltje op zijn kant

Dat een transferperiode afhangt van details, horen we van onze algemeen manager Matthias Leterme die eerlijk is in zijn analyse: ‘We hadden graag ook wat extra versterking gehaald in de verdediging en ook een nummer 6. Daarin waren we een paar keer dicht bij een deal, maar deze ketste telkens op het laatste moment af.’ Onze sportief manager sluit de transferperiode af met een positief gevoel: ‘Je weet nooit hoe een transfer uitpakt natuurlijk, maar we werken nu met een jonge spelerskern vol talent en ambitie.’

DSC 0576
DSC 0576

Nieuwe Kerels

Algemeen manager Matthias Leterme en sportief manager Rik Foulon blikken in een uitgebreide babbel terug op de zomermercato.

Als supporter kan je nu het nieuwe shirt met gratis bedrukking van alle nieuwe Kerels bestellen. Bestellen kan via onderstaande link.

Bestel jouw shirt met gratis bedrukking