Kvk Kvm 3
Kvk Kvm 3

Devisscher Saskia BV als matchbalschenker tegen KV Mechelen

KV Kortrijk verwelkomde Devisscher Saskia BV en Brecht Dejaegere om de aftrap te geven bij de wedstrijd tegen KV Mechelen.

26/11/2023

Afgelopen wedstrijd tegen KV Mechelen kregen we het genoegen om Devisscher Saskia BV te verwelkomen als matchbalschenker. Met hun focus op gespecialiseerde schoonmaak leveren ze cruciale diensten met een belangstelling voor zorg en professionaliteit.

KV Kortrijk waardeert de betrokkenheid van Devisscher Saskia BV bij onze club. Het partnership benadrukt de diversiteit van bedrijven die betrokken zijn bij onze club, van duurzaamheid tot gespecialiseerde dienstverlening.

Saskia was niet alleen aan de aftrap. Brecht Dejaegere, net als Lionel Messi actief in de Verenigde Staten sinds afgelopen zomer, heeft zijn seizoen bij Charlotte FC afgerond. De voormalige speler van KV Kortrijk bracht afgelopen zondag een bezoek aan het Guldensporenstadion en kwam aan tafel in onze Exclusive 19.

Ondanks zijn aanwezigheid slaagden we er zondag tegen KV Mechelen niet in om te winnen en eindigde de wedstrijd met een 0-3 score.

KV Kortrijk dankt Saskia Devisscher BV voor haar ondersteuning en kijkt uit naar verdere samenwerkingen die onze club en community versterken.

Wil je ook de matchbal schenken en je bedrijf in de kijker zetten? Ontdek alle mogelijkheden op onze website.

MEER INFORMATIE