KVK RWDM VOOR 17
KVK RWDM VOOR 17

Qastan geeft aftrap tegen RWDM

Gisteren tijdens de cruciale wedstrijd tegen RWDM werd de aftrap gegeven door onze gewaardeerde wedstrijdbalschenker, Qastan. Als toonaangevend familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de IT-sector, biedt Qastan een breed scala aan diensten om de digitalisering van organisaties te sturen.

04/03/2024

Gisteren speelden onze Kerels de levensbelangrijke wedstrijd in de strijd om het behoud tegen RWDM. De 3 punten bleven thuis in het Guldensporenstadion dankzij de 3-2 winst. We blijven vastberaden en kijken vooruit naar de volgende wedstrijd.

Qastan schenkte de wedstrijdbal voor deze cruciale wedstrijd. Je kan bij hen terecht voor volgende zaken:

  1. Digitalisering: Van documentherkenning tot Document Management Systems (DMS) en workflows, Qastan zorgt voor efficiënter werken door digitalisering.
  2. Automatisering en Integraties/Koppelingen: Qastan helpt bij het automatiseren van processen en het integreren van systemen voor naadloze bedrijfsvoering.
  3. Personeelsplanning en Productieplanning: Optimaliseer de planning van je team en productieprocessen met de expertise van Qastan.
  4. Infrastructuur en Hosting: Vertrouw op Qastan voor betrouwbare IT-infrastructuur en hostingoplossingen.

Onze dank gaat uit naar Qastan voor hun betrokkenheid bij KV Kortrijk en de community.

Wil ook jij de matchbal schenken en je bedrijf in de schijnwerpers zetten? Ontdek alle mogelijkheden via onderstaande button!

MEER INFORMATIE