KVK KVM 91
KVK KVM 91

KVK-KVM OP 25 JUNI

Zaterdag 25 juni ontvangen we om 15u30 KV Mechelen in het Guldensporenstadion. Deze wedstrijd is gratis toegankelijk voor iedereen die al een abonnement voor het seizoen 2022-2023 bemachtigd heeft.

24/06/2022

KV MECHELEN

Zaterdag 25 juni komt KV Mechelen met nieuwe coach Danny Buijs op bezoek voor de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 15u30.

Na de wedstrijd tegen Heule gaat deze tweede oefenwedstrijd door op het hoofdterrein van het Guldensporenstadion. Het volledige oefenprogramma van onze Kerels vind je hier.

Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETS

Op dit moment worden de staantribune en de hoofdtribune geopend voor deze oefenmatch.

Niet-abonneesAbonnees & Kids
Staantribune10 euroGratis
Hoofdtribune – Vak A & B15 euroGratis
Hoofdtribune – VIP 1 & 215 euroGratis
Hoofdtribune – ERE (+ toegang tot Inofec Lounge)25 euroGratis

Tickets voor deze oefenmatch kan je kopen op het secretariaat en online via onderstaande link. Supporters van KV Mechelen kunnen tickets aankopen via hun clubkanalen.

Koop hier je tickets!

GRATIS VOOR ABONNEES

Deze zaterdagmiddag-wedstrijd zal gratis toegankelijk zijn voor iedereen die al een abonnement voor het seizoen 2022-2023 bemachtigd heeft en kinderen tot en met 12 jaar.

Als abonnee moet je wel nog steeds een ticket hebben voor de wedstrijd. Dit kan op het secretariaat of hier online. Bij de wedstrijd KVK-KVM kies je eerst jouw plaats, daarna kan je het prijstype “abonnee” kiezen. Klik hierna op “samenvatting“. Het ticketing-systeem weet dat je abonnee bent en je kan verder. Je krijgt het gratis ticket via mail.

Koop hier je abonnement!

Match van het Decennium

Vanaf de wedstrijd tegen KV Mechelen kan iedereen de unieke collector’s “Match van het Decennium”-box bemachtigen in onze fanshop & online!

Er zijn slechts 100 exemplaren, dus haal snel deze unieke herinnering aan dé match uit de jaren ’10 in huis!

Lees hier alles over Match van het Decennium!

Praktische info

We openen de poorten van het stadion om 14u.

Aan de horecapunten kan je betalen met je paycard, oud of nieuw abonnementskaartje of bancontact. Er zijn oplaadpunten voorzien.

Onze MyKVK-leden, onze abonnees, krijgen na de wedstrijd ook de samenvatting in hun mailbox.