1stetraining 107 Optimized
1stetraining 107 Optimized

Oefenprogramma 2022-2023

Eerder konden we de oefenwedstrijd van onze Kerels tegen KV Mechelen al bekend maken. Hieronder kan je het volledige oefenschema vinden.

23/06/2022

Ons oefenprogramma krijgt verder vorm. Zaterdag 25 juni komt KV Mechelen met nieuwe coach Danny Buijs op bezoek voor de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 15u30 in het Guldensporenstadion.

Eerder die week, op 22 juni, maakt ook de Pro League zijn kalender voor het komende seizoen in de Jupiler Pro League bekend.

Vanaf 28 juni trekt de groep op stage naar Nederland. Daar wordt op de laatste dag een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Dordrecht afgewerkt.

Daarna volgen oefenmatchen tegen Waasland-Beveren & Virton. De laatste rechte lijn richting de competitiestart wordt dan ingezet met wedstrijden op 15 juli tegen een nog te bepalen tegenstander en de traditionele Galawedstrijd op 16 juli. De tegenstanders voor deze wedstrijden worden later bekend gemaakt. De eerder aangekondigde wedstrijd voor 15 juli tegen Club NXT gaat niet door.

Wil jij alles vanop de eerste rij meemaken dit seizoen? Koop dan snel je abonnement via onderstaande link.

De wedstrijd tegen KV Mechelen zal gratis toegankelijk zijn voor iedereen die al een abonnement voor het seizoen 2022-2023 bemachtigd heeft.

Koop hier je abonnement!