WhatsApp Image 2023 02 24 At 20.55.42
WhatsApp Image 2023 02 24 At 20.55.42

Ga mee naar Cercle & KVK trakteert!

Zaterdag 1 april trekt KVK naar Jan Breydel voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Ook jij kan de verplaatsing meemaken & KVK trakteert!

25/03/2023

Geen combiregeling

Zaterdag 1 april spelen onze Kerels om 16u op het veld van Cercle Brugge. Onze supporters kunnen mee naar Jan Breydel voor deze wedstrijd.

Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling! Je kan de verplaatsing dus met eigen vervoer of met één van onze supportersbussen maken.

De loketten zullen ook open zijn op wedstrijddag, vanaf anderhalfuur voor de wedstrijd. Cercle Brugge benadrukt wel dat het drukken op naam voor wachtrijen kan zorgen aan de loketten.

Drank en eten kunnen in Jan Breydel enkel cash worden betaald.

KVK trakteert!

We willen uiteraard met zoveel mogelijk supporters de verplaatsing maken om onze Kerels naar een nieuwe, belangrijke zege te schreeuwen. Daarom trakteert KVK iedereen* die de verplaatsing meemaakt naar Jan Breydel!

Iedereen* die naar Brugge trekt, krijgt 10 euro dranktegoed op KVK voor de rest van het seizoen. En er is meer! Als we de 3 punten meenemen naar Kortrijk, doen we daar nog eens 10 euro bovenop. Een extra reden dus om je een droge keel te schreeuwen!

*Deze actie is enkel geldig voor tickets die online of op het KVK-secretariaat worden aangekocht. Tickets die aan de loketten in Brugge worden gekocht, tellen niet mee voor deze actie.

Abonnees die naar Cercle meetrekken, zullen dit dranktegoed* automatisch opgeladen krijgen op hun abonnementskaartje voor de daaropvolgende thuiswedstrijd tegen Eupen.

Voor niet-abonnees die de verplaatsing meemaken, zal er een paycard met 10 of 20 euro dranktegoed* op, klaarliggen aan het oplaadpunt op het Kouterplein bij de daaropvolgende thuiswedstrijd tegen Eupen.

*Dit dranktegoed moet voor het einde van het seizoen geactiveerd worden aan één van de kassa’s in het Guldensporenstadion.

Om deze actie vlot te laten verlopen is het dus zeer belangrijk om alle tickets goed op naam te zetten met de juiste gegevens. Alle info vind je hier.

Ik ga mee!

Ticketprijzen

Je kan je tickets dus kopen aan de loketten of via onderstaande link.

Ticketprijzen

  • Volwassene: 21 euro
  • -18 jaar: 16 euro
Koop hier je tickets!

Parking

Maak je de verplaatsing met eigen vervoer? Dan kan je parkeren op bezoekersparking Z1 via de Doornstraat.

Supportersbussen

Je kan de verplaatsing ook met een supportersbus meemaken. Dit kan met 2 van onze supportersclubs: KVK Oost-Zwevegem/Wevelgem & United 19

KVK Oost-Zwevegem/Wevelgem

Contact:
Martin (VZ) – 0494/18.67.50

 

 

United 19

Contact:
Preben Velghe – 0472 54 44 55 of FB-pagina United 19

 

Tot in Jan Breydel! 

Thuismatchen

Kan je niet mee naar Cercle Brugge, maar je wil er de volgende thuiswedstrijden zeker bij zijn? Koop dan nu al je tickets!

Tickets voor de volgende thuiswedstrijd tegen Eupen zijn al in verkoop.

Koop hier je tickets voor KVK-Eupen!