WhatsApp Image 2023 03 18 At 16.12.04
WhatsApp Image 2023 03 18 At 16.12.04

Gratis tem 18 jaar voor Eupen

Op zaterdag 8 april om 16u ontvangen we KAS Eupen in het Guldensporenstadion. 

05/04/2023

Zaterdag 8 april om 16u staat de cruciale thuiswedstrijd tegen KAS Eupen in de competitie op het programma. Vanaf 14u30 ben je welkom in het stadion.

Jongeren tot en met 18 jaar kunnen gratis de wedstrijd bijwonen. Onze abonnees 2022-2023, oud-abonnees (tem ’18-’19) en fans die eerder dit seizoen al een ticket kochten, krijgen 50% korting op hun ticket(s) voor Eupen.

Kom onze Kerels aanmoedigen in het Guldensporenstadion. Samen kleuren we het stadion rood & wit!

Voor deze wedstrijd geven we je graag al de verdere ticketinfo & andere belangrijke informatie hieronder mee.

Sinds dit seizoen is het vanuit de Pro League verplicht dat ieder ticket op een unieke naam staat, zodat er een 1-op-1-relatie is tussen de houder van het ticket en het ticket zelf. Hier vind je alle info over hoe je vlot een ticket “op naam” zet.

Bemachtig hier je tickets!
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETPRIJZEN

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor reguliere wedstrijden voor het seizoen 2022-2023:

VolwassenenJongeren (-18j.)
OnlineSecretariaat/LoketOnlineSecretariaat/Loket
Hoofdtribune€ 30,-€ 35,-€ 0,-€ 0,-
Staantribune€ 14,-€ 17,-€ 0,-€ 0,-
Tribune 3€ 20,-€ 25,-€ 0,-€ 0,-
Familietribune€ 17,-€ 20,-€ 0,-€ 0,-

* Het Jongeren-tarief is geldig voor jongeren geboren vanaf 1/01/2004.

Je kan je tickets online kopen via onderstaande link of op het secretariaat. De openingsuren vind je hier.

De loketten zullen open zijn op wedstrijddag vanaf 14u30.

*De ticket-actie voor (oud-)abonnees & fans die dit seizoen al een ticket kochten, is enkel geldig in voorverkoop en niet aan de loketten. Jongeren tot en met 18 jaar kunnen hun gratis ticket ook aan het loket bemachtigen.

Tickets KVK-Eupen
Extra Korting KVKEUP DEF
Extra Korting KVKEUP DEF

50% KORTING

Onze abonnees 2022-2023, oud-abonnees (tem ’18-’19) en fans die eerder dit seizoen* al een ticket kochten, krijgen 50% korting op hun ticket(s) voor Eupen.

*Alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie en de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen worden hierbij in rekening genomen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Je logt je in met de gegevens, van jouw (oud-)abonnement of waarmee je eerder dit seizoen een ticket kocht, in onze ticketshop via https://tickets.kvk.be. Zo weet het systeem dat je (oud-)abonnee bent of eerder dit seizoen al een ticket kocht en zo dus recht hebt op de korting.
 2. Klik op de match KV Kortrijk – KAS Eupen, kies een plaatsje/plaatsjes en klik op “uitchecken”.
 3. Nu moet je de tickets op naam zetten.
 4. Is de naam onbekend, dan vervolledig je het gebruikersprofiel. Alle info lees je hier: https://www.kvk.be/hoe-zet-ik-een-ticket-op-naam/
 5. De prijs van het ticket komt tevoorschijn. Je klikt nu op het prijskaartje links naast “voeg een korting toe”.
 6. De korting “Abonnees 2022-2023”, “Oud-abonnees” of “Ticketbuyers 2022-2023” (afhankelijk van de groep waar je toe behoort) komt tevoorschijn. Je klikt deze aan en klikt daarna op “van toepassing zijn.”
 7. De prijs wordt aangepast en je kan afrekenen.
 8. Het e-ticket zal binnen enkele seconden in de mailbox terechtkomen.

Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Neem dan contact op met info@kvk.be

Ben je oud-abonnee en kocht je al een ticket aan de volle prijs? Neem dan contact op met info@kvk.be

Claim hier jouw korting!

GRATIS VOOR JONGEREN TOT EN MET 18 JAAR

Jongeren tot en met 18 jaar kunnen gratis de wedstrijd bijwonen. Je moet wel een ticket “aankopen” – aan het gratis-tarief – om het stadion binnen te kunnen op de wedstrijddag.

De ticket-actie voor (oud-)abonnees & fans die dit seizoen al een ticket kochten, is enkel geldig in voorverkoop en niet aan de loketten. Jongeren tot en met 18 jaar kunnen hun gratis ticket ook aan het loket bemachtigen.

Claim hier jouw gratis ticket!

DJ

Kom onze Kerels al wat vroeger aanmoedigen tijdens de opwarming: DJ NOXX zorgt vanaf 15u15 mee voor de sfeer op de spelerstunnel!

HAPPY 19

En er zijn nog redenen om al vroeg naar het Guldensporenstadion af te zakken. Zoals de Happy 19!

Speciaal voor deze cruciale wedstrijd komen daar nog eens 11 minuten bij! Vanaf 14u30 tot 15u kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

FANSHOP

In onze fanshop kan je nog steeds terecht voor de nieuwe KERL-collectie.

Bemachtig één van de nieuwe sweaters of haal één van de unieke VAK I-shirts in huis!

KV KIDS

We verwelkomen zaterdag uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match.

Onze KV Kids kunnen zaterdag alvast Pasen vieren, want de Paashaas komt op bezoek.

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen en de nieuwe stickers af te halen voor je KV Kids-boekje. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je op het einde van het seizoen van ons nog een verrassing!

Tickets op naam

Sinds dit seizoen is het vanuit de Pro League verplicht dat ieder ticket op een unieke naam staat, zodat er een 1-op-1-relatie is tussen de houder van het ticket en het ticket zelf.

Hier vind je alle info over hoe je vlot een ticket “op naam” zet.

Positief supporteren

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

Onder het motto ‘positief supporteren’ maken we duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter dus positief mee en we maken er een sportief feest van!

PAYCARD

Je kan jouw paycard online opladen!
Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
 2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
 3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, rechtsboven op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
 4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% extra!
 5. Klik vervolgens op ‘samenvatting‘ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Is iets niet meteen duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

IK WAS MEE NAAR CERCLE. HOE KRIJG IK MIJN 10 EURO DRANKTEGOED?

Zoals beloofd, krijgt iedereen* die de verplaatsing meemaakte naar Cercle 10 euro dranktegoed voor de rest van het seizoen op KVK.

Abonnees die naar Cercle meetrokken, krijgen dit dranktegoed automatisch opgeladen op hun abonnementskaartje voor de wedstrijd tegen Eupen. Dit dranktegoed moet voor het einde van het seizoen geactiveerd worden aan één van de kassa’s in het Guldensporenstadion.

Voor niet-abonnees die de verplaatsing meemaakten, zal er een paycard met 10 euro dranktegoed op klaarliggen aan het oplaadpunt op het Kouterplein bij de wedstrijd tegen Eupen op zijn of haar naam. Dit zal zaterdag vanaf 14u30 mogelijk zijn. Ook dit dranktegoed moet voor het einde van het seizoen geactiveerd worden aan één van de kassa’s in het Guldensporenstadion.

*Deze actie is enkel geldig voor tickets die online of op het KVK-secretariaat werden aangekocht. Tickets die aan de loketten in Brugge werden gekocht, tellen niet mee voor deze actie.

PARKING

Parking Euro Shop zal op wedstrijddag niet toegankelijk zijn voor toeschouwers van de wedstrijd. Kom dus zeker vroeg naar het stadion!

ABONNEMENT AFHALEN

Heb je je halfseizoenabonnement online besteld? Haal het dan af op het secretariaat. De openingsuren vind je hier.

Geraak je echt niet op ons secretariaat? Geen paniek! Je abonnement zal klaarliggen aan het infopunt bij de loketten op matchdag vanaf 14u30.

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

TICKETS ANDERE WEDSTRIJDEN

De data voor de volgende thuiswedstrijden zijn bekend gemaakt door de Pro League. Bekijk de kalenderupdate hier.

De tickets voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Union zijn ook al te koop.

Tickets andere wedstrijden

VRAGEN?

Dit seizoen gebruiken we een nieuw ticketing-syteem. Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Raadpleeg dan de FAQ hieronder of neem contact op met info@kvk.be

FAQ