DSC 5851
DSC 5851

Exclusieve Black Friday deals op hospitality formules voor KVC Westerlo!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we Black Friday vieren met exclusieve kortingen op onze hospitality formules voor de wedstrijd tegen KVC Westerlo op vrijdag 8 december om 20u45. 

21/11/2023
Black Friday Whatsapp
Black Friday Whatsapp

Ontdek alle deals

Bij KV Kortrijk geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze fans, en met deze speciale aanbiedingen willen we ervoor zorgen dat je de wedstrijd op een unieke en comfortabele manier kunt beleven.

Exclusive 19: Voor €200 incl. BTW in plaats van €300 incl. BTW, geniet je van een complete VIP-ervaring. Van een viergangendiner tot een zitplaats in hoofdtribune, de Exclusive 19-formule biedt het allerbeste.

Upgrade naar Exclusive 19*: Maak jouw wedstrijdbeleving nog specialer door te upgraden naar Exclusive 19 voor €100 incl. BTW in plaats van €125 incl. BTW. Profiteer van extra comfort en exclusieve voordelen.
*Enkel mogelijk voor abonnees uit de Inofec Lounge.

Inofec Lounge: Geniet van de wedstrijd in stijl vanuit de Inofec Lounge voor €100 incl. BTW in plaats van €150 incl. BTW. Een geweldige plek om te netwerken en te genieten van culinaire hoogstandjes.

Hoe profiteer je van de kortingen?

Het is eenvoudig! Reseveer jouw plek via onderstaande button. Maak je keuze, profiteer van de Black Friday korting en verzeker jezelf van een fantastische voetbalervaring.

Deze Black Friday Deals zijn geldig van 24 november tot en met 28 november, dus zorg ervoor dat je jouw plek veiligstelt en deze geweldige aanbiedingen niet mist.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in het Guldensporenstadion en samen van de wedstrijd een onvergetelijk evenement te maken.

TICKETS AANVRAGEN