Kvk Cha 24
Kvk Cha 24

Demsar schenkt wedstrijdbal tegen Sporting Charleroi!

Samen met Idir Ouali, ex-KVK-speler, gaf Dempsey Sablain de aftrap. Demsar gaat verder dan individuele interacties en verspreidt respect in alle dimensies van de werkomgeving. 

05/02/2024
1F1A5695
1F1A5695

Demsar, een organisatie die verder gaat dan individuele interacties en respect verspreidt in alle dimensies van de werkomgeving. Ze hebben een cultuur gecreëerd waar respect verankerd is in de waarden van de organisatie en fungeert als gids voor interacties en gedrag op elk niveau.

Al vele jaren dragen ze hoffelijkheid en respect hoog in het vaandel, waardoor ze een 360° respectvolle werkomgeving hebben weten te creëren. Business etiquette gaat volgens hen niet alleen over formele omgangsvormen, maar is een reeks principes die bijdragen aan het algehele succes en de doeltreffendheid van individuen en organisaties.

Samen met oud KVK-speler Idir Ouali gaven ze de aftrap. En met succes, want de wedstrijd eindigde op een 1-0 score. Zo hielden we de drie punten in eigen huis dankzij een schitterend doelpunt van Isaak Davies.

Bedankt Demsar! Ontdek alles over hun diensten via deze link hier.

Ook zin om de aftrap te geven met jouw bedrijf?