DSC 9047
DSC 9047

Decupere & Partners als matchsponsor tegen KRC Genk

KV Kortrijk verwelkomt met trots Decupere & Partners als de officiële matchsponsor voor de aankomende thuiswedstrijd tegen KRC Genk op zondag.

22/10/2023
DSC 0298
DSC 0298

Decupere & Partners, gevestigd in West- en Oost-Vlaanderen, is de belichaming van West-Vlaams ondernemerschap. Ze staan garant voor deskundig advies op het gebied van boekhouding, fiscaliteit, juridische zaken, human resources en strategie. Als matchsponsor bij KV Kortrijk, nemen ze niet alleen deel aan spaende voetbalavonden, maar maken ze ook gebruik van verschillende brandingmogelijkheden om hun merk in de kijker te zetten.

Matchsponsoring is een unieke kans voor bedrijven om hun beste klanten en partners uit te nodigen voor een spectaculaire voetbalavond in stijl. Decupere & Partners zal hun relaties trakteren op een uitgebreid gastronomisch diner in onze Exclusive 19, te midden van de opwinding en passie van het Belgische voetbal.

Bovendien stelt matchsponsoring Decupere & Partners in staat om hun merk op de voorgrond te plaatsen. Hun logo en reclamespot zullen schitteren op onze ledboarding, ledwall en het interne tv-circuit, waardoor hun bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Mis deze wedstrijd niet en volg ons terwijl we samen met Decupere & Partners de strijd met de vice-kampioen aangaan. We kijken uit naar een spannende wedstrijd en een geweldige avond vol voetbalplezier!

Interesse in matchsponsoring of andere hospitality formules bij KV Kortrijk? Neem contact op met ons team en ontdek hoe we uw bedrijf in de schijnwerpers kunnen zetten. We helpen u graag om uw zakelijke doelen te bereiken en waardevolle herinneringen te creëren.

MEER INFORMATIE OVER MATCHDAY PARTNER