KVK GENK B2B 57
KVK GENK B2B 57

CEO's 4 Climate matchbalschenker tegen KRC Genk

KV Kortrijk verwelkomde CEO’s 4 Climate om de aftrap te geven bij de wedstrijd tegen KRC Genk.

30/10/2023
KVK GENK B2B 10
KVK GENK B2B 10

Bij KV Kortrijk verwelkomen we met trots CEO’s 4 Climate, een netwerk van klimaatbewuste ondernemers met een sterke toewijding aan duurzaamheid. Samen met hun bedrijven streven ze naar een duurzamere toekomst, waarin mobiliteit, gebouwen, energie en meer op een milieuvriendelijke manier worden benaderd. Hun missie sluit naadloos aan bij de kernwaarden van KV Kortrijk, waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Gisteren gaf CEO’s 4 Climate de aftrap voor onze wedstrijd tegen KRC Genk. Hun betrokkenheid en inzet voor duurzaamheid zijn niet alleen inspirerend, maar benadrukken ook de cruciale rol die het bedrijfsleven kan spelen in het creëren van positieve veranderingen voor onze planeet. Samen met CEO’s 4 Climate zetten we stappen in de goede richting en werken we aan een duurzame toekomst, zowel voor voetbal als voor onze planeet.

Ondanks onze strijdlust slaagden we er gisteren tegen KRC Genk niet in om te winnen en eindigde de wedstrijd met een 0-3 score.

Zoekt u nog naar een uitstekende kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Het schenken van de matchbal en de aftrap geven bij KV Kortrijk biedt alle mogelijkheden om dat te realiseren! Interesse? Meer informatie vindt u op onze website.

MEER INFORMATIE