DSC 8373
DSC 8373

946 VIPS zagen KV Kortrijk winnen van Club Brugge

KV Kortrijk triomfeert met een 1-0 overwinning tegen Club Brugge, terwijl we 946 VIP-gasten verwelkomde in onze hospitalityruimtes. Een gedenkwaardige wedstrijd en een indrukwekkende hospitality prestatie.

21/10/2023
DSC 8120
DSC 8120

Een deugdoende overwinning

De voetbalsfeer in het Guldensporenstadion bereikte afgelopen zondag nieuwe hoogten toen we Club Brugge ontvingen. Het was een spannende wedstrijd waarbij beide teams gestreden hebben om de overhand te krijgen. Na 90 minuten vol passie en inzet kwam KV Kortrijk als overwinnaar uit de strijd met een indrukwekkende 1-0 overwinning tegen Club Brugge.

De overwinning betekent niet alleen een cruciale stap voor ons team in de competitie, maar het zorgde ook voor een geweldige sfeer in onze VIP. In totaal verwelkomden we 192 toonaangevende bedrijven die hun genodigden meenamen om deze spannende wedstrijd te aanschouwen. Samen genoten ze van een onvergetelijke voetbalervaring, omringd door de opwinding van het spel en de gastvrijheid van KV Kortrijk.

Bekijk de foto's hier
DSC 8279
DSC 8279

B2B succesverhaal

Onze 6 verschillende VIP-formules zorgden ervoor dat elke gast de ultieme voetbalbeleving kon beleven. Of het nu ging om de Exclusive 19, BMW Monserez POP-UP, of een van de andere formules, onze gasten werden getrakteerd op een voortreffelijk diner en exclusieve toegang tot onze VIP-ruimtes. Er werden verhalen gedeeld, contacten gelegd en vriendschappen gesmeed, allemaal terwijl ze getuige waren van de geweldige overwinning van onze Kerels.

Deze wedstrijd was niet alleen een triomf op het veld, maar ook in onze VIP-hospitalityruimtes. We zijn er trots op dat we 946 VIP-genodigden mochten verwelkomen om te genieten van deze voetbalbeleving. Het was een plezier om hen te ontvangen en te zien hoe ze deel uitmaakten van de KVK-familie.

We kijken ernaar uit om onze partners en genodigden nog veel meer spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten te bieden in de nabije toekomst. Samen blijven we streven naar succes, zowel op het veld als op zakelijk vlak. Op naar meer overwinningen en gedeelde herinneringen!

Lees het volledige wedstrijdverslag hier
DSC 8218
DSC 8218

Ontdek onze komende wedstrijden

Mis geen seconde van de actie! Onze Kerels staan klaar voor de volgende thuiswedstrijden tegen KRC Genk op 29 oktober en KV Mechelen op 26 november, beide worden afgetrapt om 19u15. Ontdek onze VIP-formules en culinaire ervaringen, waaronder onze voordelige Combi Deal en gloednieuwe Connect & Dine formule. Reserveer nu je plek voor de beste B2B-hospitality bij KV Kortrijk.