Mailingsvisual Hendrickx. Zondertekst
Mailingsvisual Hendrickx. Zondertekst

Welkom Gaëtan Hendrickx!

Als MyKVK-lid ben je niet alleen lid van onze fantastische club, maar krijg je ook het recentste transfernieuws als eerste te weten. Log je hieronder in met jouw MyKVK-profiel en leer onze allernieuwste aanwinst kennen.

Mailingsvisual Hendrickx
Mailingsvisual Hendrickx

25-jarige middenvelder

Net voor het sluiten van de transfermarkt slaat KV Kortrijk nog toe. Gaetan Hendrickx komt de rangen van kersverse trainer Luka Elsner versterken. De Belgische middenvelder komt over van Sporting Charleroi.

Gaetan Hendrinckx is een 25-jarige centrale middenvelder. Hij speelde al 133 wedstrijden op het hoogste niveau in België. Daarin vond de middenvelder acht keer de weg naar doel en gaf hij vier assists.

Hendrickx genoot zijn jeugdopleiding bij Standard Luik, waar hij werd weggeplukt door KRC Genk. Daar kon hij niet doorbreken, maar dat lukte wel bij Sint-Truiden. In 2016 maakte hij de overstap naar Charleroi. Dit seizoen kwam Gaetan nog maar vier keer in actie en dus wilde hij graag meer speelminuten.

De eerste transfer onder het Elsner-tijdperk is dus een feit. Gaetan wordt gehuurd tot het einde van seizoen van Sporting Charleroi.

Welkom en veel succes bij de Kerels, Gaetan!