Visual Lancering Vierkant
Visual Lancering Vierkant

Project T4

Als MyKVK-lid krijg je dit seizoen tal van voordelen. Ook nu, wanneer er nog niks van informatie is over ons project genaamd Project T4, krijg jij als lid alle informatie als eerste te zien!

Project T4 – 1
Project T4 – 1

Tribune 4 – de familietribune - krijgt drie keer zoveel horecaruimte

De werken onder tribune 4 zijn volop aan de gang. Door de constante stijging van het aantal toeschouwers in de familietribune achter het doel aan de kant van de Meensesteenweg, is een complete ombouw van de horecaruimte een dringende must. Bij de start van het nieuwe seizoen zullen de vele KVK-fans in die tribune er meteen al gebruik van kunnen maken.

“We spelen in op de noden van de supporters die onder de tribune meer ruimte en beleving willen”, zegt COO Jelle Brulez die aanstuurde op de ombouw.

“De laatste vijf seizoenen – het coronajaar uiteraard niet meegeteld – groeide het aantal toeschouwers in onze familietribune van 600 naar 1.750 gemiddeld per wedstrijd. We herbergen er liefst 1210 abonnees. Het resultaat van het succes van gerichte marketingcampagnes zoals de KV Kids, het familie-abonnement en de samplingcampagnes. Deze tribune is de katalysator in de groei van de fanbase van KV Kortrijk en moet ons ook de komende jaren commercieel verder de mogelijkheid geven om te groeien.”

– Foto: Cobras interieurarchitecten

BV2B9063
BV2B9063

Exclusiefvoor MyKVK leden

Content van onze club, die alleen abonnees en/of leden van de club, kunnen zien.