WhatsApp Image 2022 04 02 At 6.40.13 PM
WhatsApp Image 2022 04 02 At 6.40.13 PM

ZONDAG EXTRA VIPS IN GARAGE MONSEREZ BMW

Voor elke belangrijke thuiswedstrijd van KV Kortrijk is er meer vraag dan aanbod voor geïnteresseerde VIPs. Ook voor zondag is dat het geval. ‘Buurman’ & partner Garage Monserez BMW in de Meensesteenweg reikt een helpende hand: extra eters kunnen in de toonzalen in het ‘Pop-up Restaurant’ aanschuiven.

04/04/2022

De sierlijke toonzalen van Garage Monserez vormen een ideaal decor om meer mensen te kunnen uitnodigen voor en tijdens de wedstrijden. Dat is zondag opnieuw het geval ter gelegenheid van de wedstrijd KV Kortrijk-RSC Anderlecht.

“We kennen al sinds jaar en dag onze beperkingen,” zegt COO Jelle Brulez. “In het AGO Exclusive 19 VIP-restaurant  kunnen we 180 gasten ontvangen, in de loges nog eens 120. Maar de interesse is veel groter. Zelfs nu er nog eens extra eters kunnen dineren in Garage Monserez BMW moeten we er ook nog heel wat ontgoochelen. Dat doen we uiteraard met pijn in het hart. We maken mensen ongelukkig en we missen nuttige inkomsten in deze lastige seizoenen.”

Meteen wordt nog maar eens bewezen dat KV Kortrijk dringend nood heeft aan een nieuw stadion waar voldoende en bovendien moderne accommodatie ter beschikking is.

“Wat we nu doen, is niet in lijn met wat we willen bieden”, zegt Jelle Brulez. “Niet enkel naar onze VIPs toe, ook naar al onze supporters toe die beter zouden kunnen genieten van de aangeboden horeca. Om die reden werken we nu trouwens het project af onder onze familietribune waar onder meer een sportsbar werd uitgewerkt.”

Na het geslaagde debuut tegen Club Brugge, wordt de formule met Garage Monserez BMW komende zondag dus nog eens opnieuw uitgerold.