Mailing KVKCLU PARTNERS
Mailing KVKCLU PARTNERS

ZONDAG 200 EXTRA VIPS IN GARAGE MONSEREZ BMW

Voor elke belangrijke thuiswedstrijd van KV Kortrijk is er meer vraag dan aanbod voor geïnteresseerde VIPs. Ook voor zondag is dat het geval. ‘Buurman’ & partner Garage Monserez BMW in de Meensesteenweg reikt een helpende hand: 200 extra eters kunnen in de toonzalen in het ‘Pop-up Restaurant’ aanschuiven.

28/01/2022

De sierlijke toonzalen van Garage Monserez vormen een ideaal decor om meer mensen te kunnen uitnodigen voor en tijdens de wedstrijden. Dat is zondag al het geval ter gelegenheid van de wedstrijd KV Kortrijk-Club Brugge.

“We kennen al sinds jaar en dag onze beperkingen,” zegt COO Jelle Brulez. “In het AGO Exclusive 19 VIP-restaurant  kunnen we 180 gasten ontvangen, in de loges nog eens 120. Maar de interesse is veel groter. Zelfs nu er nog eens 200 extra eters kunnen dineren in Garage Monserez BMW moeten we er ook nog heel wat ontgoochelen. Dat doen we uiteraard met pijn in het hart. We maken mensen ongelukkig en we missen nuttige inkomsten in deze lastige seizoenen.”

Meteen wordt nog maar eens bewezen dat KV Kortrijk dringend nood heeft aan een nieuw stadion waar voldoende en bovendien moderne accommodatie ter beschikking is.

“Wat we nu doen, is niet in lijn met wat we willen bieden”, zegt Jelle Brulez. “Niet enkel naar onze VIPs toe, ook naar al onze supporters toe die beter zouden kunnen genieten van de aangeboden horeca. Om die reden werken we nu trouwens het project af onder onze familietribune waar onder meer een sportsbar werd uitgewerkt.”

Ook voor de komende toppers wordt uitgekeken om de formule met Garaga Monserez BMW over te doen. Voor de wedstrijden tegen Zulte Waregem en Anderlecht is er nu al veel meer interesse voor een VIP-formule dan de club in zijn eigen stadion kan aanbieden.