A7409867
A7409867

Zien we jou voor het Brusselse Tweeluik?

Ben jij klaar voor een dubbele dosis voetbalplezier in VIP-stijl? Het Brusselse Tweeluik staat voor de deur en we willen jou uitnodigen voor een exclusieve voetbalbeleving met onze hospitalityformules tijdens de wedstrijden tegen Union Saint-Gilloise op 18 februari om 16u en RWDM op 3 maart om 19u15.

05/02/2024

KEUZE UIT TWEE FORMULES

EXCLUSIVE 19

Met een maximale capaciteit van 200 couverts is onze Exclusive 19 een van de meest intieme restaurants in de Belgische hoogste voetbalklasse. We ontvangen je graag met een champagnereceptie 2u30 voor de wedstrijd en daarna geniet je van een gastronomisch viergangendiner verzorgd door onze huischef Pieterjan Rosseel. Onze huissommelier Patrick Tahon zorgt voor perfect afgestemde wijnen. De all-in drankenformule blijft beschikbaar tot 3 uur na de wedstrijd.

Boek het Brusselse Tweeluik in onze Exclusive 19 voor €400 incl. BTW p.p. (incl. Union SG & RWDM) – i.p.v. €660 incl. BTW

INOFEC LOUNGE

Onze grootste VIP-ruimte, volledig gerenoveerd voor het seizoen 2019–2020. We ontvangen je samen met jouw gasten anderhalf uur voor de wedstrijd met een glaasje bubbels en een verzorgd culinair aanbod. Ervaar de voetbalbeleving vanaf de hoofdtribune, met een all-in drankenformule van aankomst tot 2 uur na de wedstrijd. Onze Inofec Lounge is gekend voor het netwerken en de geweldige sfeer.

Boek het Brusselse Tweeluik in onze Inofec Lounge voor €200 incl. BTW p.p. (incl. Union SG & RWDM) – i.p.v. €330 incl. BTW

Dit is jouw kans om voetbal te combineren met gastronomie en netwerken op het hoogste niveau! Reserveer jouw tickets door onderstaande formulier in te vullen en geniet van het Brusselse Tweeluik in het Guldensporenstadion!

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
Ik heb interesse in deze formule:(Vereist)
Opmerkingen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.