WhatsApp Image 2022 09 10 At 4.19.08 PM
WhatsApp Image 2022 09 10 At 4.19.08 PM

Zes KVK-internationals op pad

Zes spelers van KV Kortrijk zijn het huis uit voor interlands tijdens deze interlandbreak.

20/09/2022
Ilic International
Ilic International

Marko Ilic

Marko Ilic is opgeroepen voor de nationale ploeg van Servië voor hun volgende wedstrijden in de Nations League. Eerst speelt hij zaterdag 24 september tegen Zweden en op 27 september wacht Noorwegen.

Ook voor Servië zijn dit de laatste, officiële wedstrijden voor ze naar het WK trekken eind november, in een groep met Zwitserland, Kameroen & Brazilië.

Selemani Interland
Selemani Interland

Faïz Selemani

Faïz Selemani speelt twee oefenwedstrijden met de nationale ploeg van de Comoren. De vertegenwoordigers van de Afrikaanse eilandengroep spelen op donderdag 22 september in Frankrijk tegen WK-ganger Tunesië en op 27 september in Marokko tegen Burkina Faso.

Mehssatou Interland
Mehssatou Interland

Nayel Mehssatou

Nayel Mehssatou is voor de tweede keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Chili. Ze spelen 2 oefenwedstrijden tegen 2 WK-gangers in de komende interlandperiode.

Vrijdag 23 september wacht Marokko en op 27 september bekampen ze Qatar.

Henen Interland September
Henen Interland September

David Henen

Ook David Henen reist af naar zijn nationaal elftal, van Togo in zijn geval. Zij spelen op 24 september vriendschappelijk tegen Ivoorkust en op 27 september volgt dan de vriendschappelijke pot tegen Equatoriaal-Guinea.

Tanaka Interland
Tanaka Interland

Satoshi Tanaka

Satoshi Tanaka sluit aan bij de U-21 van Japan in de komende interlandbreak.

Zij maken een tour door Europa en spelen op 22 september in Spanje tegen Zwitserland om dan door te reizen naar Italië waar ze op 26 september tegen het Italiaans elftal aantreden.

Sych Interland
Sych Interland

Oleksii Sych

Oleksii Sych vervoegt dan weer de U-21 van Oekraïne.  Het belofte-elftal speelt de komende week cruciale barrage-wedstrijden voor het EK U-21 2023 tegen Slovakije. Op 23 september is er de wedstrijd in Slovakije, op 27 september volgt dan de terugwedstrijd.

We wensen onze internationals veel succes!