OVK0971
OVK0971

Yves Vanderhaeghe: "Vrank en vrij naar Brugge"

In aanloop van de competitiewedstrijd tegen leider Club Brugge van zaterdagavond om 20u45 sprak coach Yves Vanderhaeghe de aanwezige pers toe.

20/11/2020
KV Kortrijk – Beerschot : Faiz Selemani Foto VDB / BART VANDENBROUCKE
KV Kortrijk – Beerschot : Faiz Selemani Foto VDB / BART VANDENBROUCKE

Blessures

Vijf spelers zijn momenteel geblesseerd en reizen niet mee naar Brugge. “Na de wedstrijd tegen Beerschot hadden we toch een geblesseerde spelers. Badamosi is nog niet inzetbaar, ook Selemani is nog volledig aan het revalideren. D’Haene is vorige week geopereerd. We hebben toch ook positief nieuws omtrent de blessures. Luqman Hakim en Lepoint hebben voor de eerste maal de opwarming meegedaan. Dat gaat de goede richting uit. De kans bestaat dat ze volgende week de trainingen met de groep hervatten.”

Jakubech en Makarenko hadden de afgelopen week interlandverplichtingen. “Het verhaal van Makarenko kennen we en Jakubech hebben we ook nog niet op training gezien. Hij heeft eergisteravond nog een interland gespeeld: Tsjechië-Slowakije. Hopelijk sluit hij vandaag aan bij de trainingen”, aldus Yves Vanderhaeghe.

Lees de blessure-update hier.

Blessure-update 19/11
DIR200126 9453
DIR200126 9453

Lastige verplaatsing

Na twee weken zonder clubvoetbal trekt KVK op speeldag 13 naar leider Club Brugge. “Na de interlandbreak staan we nu voor een heel moeilijke verplaatsing naar Club Brugge. We kunnen enkel alles winnen in Jan Breydel. De laatste drie wedstrijden hebben we niet slecht gespeeld, al hebben we misschien wel te weinig punten. Als je zaterdag voor de verrassing kan zorgen, zou dat alleen maar bonus zijn. We trekken dus vrank en vrij naar Brugge, met de juiste mentaliteit. We dromen en wie weet kunnen we het waarmaken”, besluit onze hoofdtrainer.