DSC 1348
DSC 1348

Vanderhaeghe: "Met vertrouwen naar Charleroi"

Maandagavond speelt KVK op het veld van Charleroi. In aanloop naar deze wedstrijd sprak coach Yves Vanderhaeghe de pers toe.

03/12/2020
KVK KVO4
KVK KVO4

Terugblik KV Oostende

Afgelopen zondag hield KVK de drie. punten thuis tegen KV Oostende. “We hebben van enkele foutjes kunnen profiteren en op het juiste moment de diepte gezocht. Het was een deugddoende zege.”

Onze supporters verkozen Marko Ilic tot man van de match. Ook de coach was heel tevreden over de prestatie van onze goalie. “Ilic heeft de nodige ballen gepakt die hij moest pakken, anders kon de wedstrijd anders uitdraaien. Al is dat dikwijls zo in voetbal. Het zijn details die een wedstrijd bepalen. We misten een aantal kansen en dan weet je dat je misschien nog iets weggeeft. Ilic is een van de redenen waarom we de drie punten gepakt hebben”, aldus Yves Vanderhaeghe.

AA7I0967
AA7I0967

Belangrijke match tegen Charleroi

Gisteren verloor Charleroi haar inhaalwedstrijd met 0-2 van Waasland-Beveren. Hierdoor pakten de Zebra’s nog geen punten in hun laatste drie wedstrijden. Onze coach beseft dus ook dat het een ideaal moment is om Charleroi te treffen. “Normaal weet je dat het altijd heel moeilijk spelen op het veld van Charleroi, maar er is intussen veel veranderd met hun 0 op 9. We gaan met vertrouwen naar Charleroi. Iedereen is ook wat gelukkiger. Als we hetzelfde niveau halen als tegen KVO, maken we zeker kans. Willems komt terug uit blessure, al missen ze waarschijnlijk Ilaimaharitra door schorsing.”

Momenteel staat KV Kortrijk op plaats acht in het klassement. Bij winst kunnen de Kerels opnieuw een goede zaak doen. “Al moeten we eerst een weg bewandelen om op een veilige en geruste plaats te staan. De onderste ploegen in de stand pakken momenteel ook veel punten. We zijn heel bescheiden en moeten eerst veel strijd tonen om zo goede resultaten te behalen”, besluit Yves Vanderhaeghe.